Меган Фокс най-накрая разказа за пластичните операции, които си е

...
Меган Фокс най-накрая разказа за пластичните операции, които си е
Коментари Харесай

Клъцни, срежи: Меган Фокс разкри какви пластични операции си е правила

Меган Фокс най-сетне описа за пластичните интервенции, които си е правила през годините. Повече от десетилетие звездата от " Трансформърс " озадачава почитателите си с непрекъснато изменящия се външен тип, само че до неотдавна мълчеше на фона на честите спекулации.

В известен подкаст актрисата обаче разкри, че корекциите по тялото й костват общо 30 000 $ и че се " радва, че е съумяла да си постави допустимо най-големите гърди, които биха могли да се поберат в тялото й ". По нейни думи прибегнала до интервенцията, тъй като " всички дами в Холивуд към този момент си били създали ".

По-нататък в диалога тя отхвърли слуховете за други процедури, на които се смяташе, че се е подложила. " Хората дълго време мислиха, че съм си правила липосукция, само че не съм. Не бих дала да ми взимат мазнини от тялото. И без друго съм прекомерно слаба ", показа Меган. И по подигравка на ориста, въпреки да призна, че й харесва крайният резултат след пластичните интервенции, Фокс добави, че се опасява от упокойте. " Но имам повдигнати вежди и ботокс ", добави тя. 

Актрисата нееднократно е споделяла, че има проблеми със самочувствието и заради тази причина се подлага на всичко това.



2011 г

„ Меган разкри още, че отсега нататък желае да има и по-голямо дупе, само че призна, че сега това не е допустимо.



2019 г

Припомняме, че наскоро тя бе упрекната в " ксенофобия ", а консуматори в обществените мрежи я оприличиха на надуваема кукла. Звездата от " Трансформърс " отговори тогава на рецензиите, само че опровержението й провокира дискусия, защото тя гордо съобщи, че " в реалност " наподобява на " скъпа силиконова секс кукла " от Япония.



2023 г
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР