Музикалният продуцент Саня Армутлиева направи неочаквани интимни признания пред водещата

...
Музикалният продуцент Саня Армутлиева направи неочаквани интимни признания пред водещата
Коментари Харесай

Саня Армутлиева откраднала мъжа на Камелия Тодорова?

Музикалният продуцент Саня Армутлиева направи непредвидени интимни самопризнания пред водещата Алекс Сърчаджиева в „ Животът по автентичен случай “ по Би Ти Ви. Дългогодишната шефка на „ Вирджиния рекърдс “ приказва за любовта в живота си и старите клюки, че е откраднала тогавашния мъж на певицата Камелия Тодорова – Майкъл.

„ Никога не съм крала безстопанствен мъж – споделя Саня. – Майкъл ми даде огромния късмет да се занимавам с музикален бизнес, той повярва в мен. Видял е нещо в мен, оттова стартира всичко. Никога не е бил освен това от един най-хубавите ми другари “. Тя се среща с тогавашния брачен партньор на Камелия Тодорова при започване на 90-те години. Той вижда качествата в напористата Армутлиева и оказва помощ за нейните първи стъпки в музикалния бизнес.

През 1994 година Саня се среща със брачна половинка си Тим, с който имат две деца. Тя среща за първи път с британския промоутър на концерт на Крис де Бърг в НДК. Британецът дълго се бори за сърцето на Саня.  „ Сваляше ме пет години, три пъти му отхвърлих да се оженим – разкрива Армутлиева. – Имам шанс с индивида до мен. Сега е в Берлин, неотдавна стана лекар по философия, отхвърли се да е музикален промоутър. Супер доста се гордея с него. Дъщеря ни Алма е в Лондон, а Маргарита е тук, ние сме интернационално семейство. “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР