Музикалният канал MTV раздаде своите видеонагради за 35-и път на

...
Музикалният канал MTV раздаде своите видеонагради за 35-и път на
Коментари Харесай

Показа ли Мадона дължимото уважение към паметта на Арета Франклин?

Музикалният канал MTV раздаде своите видеонагради за 35-и път на гала в нюйоркския " Рейдио сити мюзик хол ".

 
На 3-часовата гала за награждаване на видеоклипове беше отдадена респект на неотдавна умрялата Кралица на соул музиката Арета Франклин .


 
Мадона , която празнува своята 60-годишнина в деня на кончината на соул примата, съобщи, че изпълнявайки акапелно шлагера на Франклин " You make me feel like a natural woman " по време на прослушване в Париж , е дебютирала музикалната ѝ кариера.
People are upset about Madonna's Aretha Franklin tribute at the VMA's 'cos it was basically all about her and not Aretha. Whatchu think? Here's a snippet

Video credit
— Kenzy Vinco (@KenzyVinco) " Арета ме докара дотук. И знам, че тя е повлияла на доста хора, присъстващи в тази зала! Благодаря на Арета, че ни даде силата и R-E-S-P-Е-C-T ", посочи Мадона , базирайки се на известния шлагер на Франклин, като завърши изявата си с " Да живее Кралицата! ".

 
Ройтерс отбелязва, че представянето на Мадона на церемонията не е било на нужното равнище. Тя не е посочила дължимото почитание към паметта на Франклин, като себично е говорила най-вече за себе си, в сравнение с за Кралицата на соул музиката.
 
Големите спечелили
 
Музикалният клип на песента на Камила Кабело  " Havana " взе влиятелната премия за най-хубаво видео на церемонията по раздаване  на видео музикалните награди на MTV, предадоха  международните организации.-->
 
21-годишната Кабело получи тази година 5 номинации. Освен най-престижната премия, тя сграбчи и статуетката в категорията " най-хубав реализатор на годината ".
 
Този сезон по брой номинации водеше американската изпълнителка Карди Би с цели 12. Пет от тях рапърката делеше с артиста Бруно Марс за взаимната им работа над клипа " Finesse ". В последна сметка Карди Би сграбчи призове в три категории, включително и за най-хубав нов реализатор.
 
Също тройна победа ознаменува известният в Съединени американски щати рапър Чайлдиш Гамбино със своя клип " This is America ", който беше отличен в техническите категории.
 
Наградата за най-хубаво поп видео отиде при Ариана Гранде за композицията " No Tears Left to Cry ". В категорията за най-хубаво рок видео бяха отличени Imagine Dragons за клипа " Whatever It Takes ". В категорията за хип-хоп видео победителка стана Ники Минаж с клипа " Chun Li ".
 
Разочарование за Бионсе и Джей Зи
 
Като огромно отчаяние се смята представянето на съпружеския дует на певицата Бионсе и брачният партньор и Джей Зи. Техният клип " Apeshit " претендираше за оценки в осем категории, само че получи единствено две статуетки в механически категории.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР