Музикална мелодрама за хора и животни, в която певицата Тони

...
Музикална мелодрама за хора и животни, в която певицата Тони
Коментари Харесай

Тони Димитрова изневери на музиката, влиза в нова роля


Музикална мелодрама за хора и животни, в която певицата Тони Димитрова играе ролята на прасе, което се трансформира в ангел и полита над сцената. Така в резюме може да бъде разказана най-новата режисура в репертоара на Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " - " Съвсем елементарна история ", чиято премиера следва на 19 януари. Тя бе показана на конференция от нейния режисьор и шеф на театъра Борислав Чакринов, представен от Българска телеграфна агенция.

" Това е зрелище, в което ще се убедите, че Тони Димитрова не е просто певица. Тя играе една от основните функции, наедно с всички останали. Щастлива е и придобива все по-голяма убеденост в държанието си като актриса и считам, че ролята, която извършва, се приближи доста до нейното чувство за света ", съобщи Чакринов, като разказа връзките сред певицата и театъра като " любовни ". Именно в тази режисура тези връзки се демонстрират най-пълноценно, счита още той. В тази връзка режисьорът напомни, че преди години, на смешка, само че и като жест във връзка 50-годишния й празник, я е назначил в театъра със заплата " доста обич " и в този момент във връзка рождения й ден я е повишил в " заслужила за идеята на бургаския спектакъл актриса " със заплата " извънредно доста обич ". 

В началото на пиесата Димитрова играе любопитно прасе, което желае да лети. След като го убиват, то се трансформира в ангел-хранител на дребното дете и фантазията му да полети фактически се сбъдва, само че дружно с това схваща, че " да летиш е прелестно, само че още по-прекрасно е да живееш, даже в нашия обор ", цитира част от репликите й Чакринов.

" Тя е доста симпатично, любопитно, сантиментално прасенце, което разпитва непрестанно за нещата от живота, само че няма време да порасне, тъй като, както знаете, прасетата си отиват по някое време ", сподели още режисьорът.

Той добави също, че Димитрова, дружно със Зорница Константинова и Димитрина Тенева, които играят бременна крава и остаряла кобила, са " една прелестна тройка на сцената ".  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР