Мухъл често се появява там, където е мокро и влажно.

...
Мухъл често се появява там, където е мокро и влажно.
Коментари Харесай

Местата, на които се крие мухълът, а НИКОЙ не почиства

Мухъл постоянно се появява там, където е мокро и влажно. Има няколко явни места, на които човек би предположил, че може да има мухъл и постоянно ревизира. Оказва се обаче, че има и няколко места, за които никой не би се досетил. Мухълът може да е същински проблем, по тази причина е добре да го откриете и да вземете ограничения против него.
Ето кои са тези необикновени места, на които той може да се появи.
Вратите на хладилника
Това важи изключително за долната камера. Когато отваряме вратата, капки остават там постоянно. Не забравяйте постоянно да проверявате гуменото уплътнение на вратите, забърсвайте ги с гъба или чиста забрадка от микрофибър.
Пералня
Много рядко си спомняме, че след измиването на барабана вратата би трябвало да остане открехната за най-малко половин час. Често при гуменото уплътнение на пералнята може да се появи плесен. Точно по тази причина е да бършете и това уплътнение.
Дрехи забравени в пералнята
Мухълът може да се появи и върху облеклата, в случай че ги забравите за някакво време в пералнята. Добре е да вадите прането мигновено след изпиране. Ако не можете да прострете прането след свършването на програмата на пералнята, то по-добре отложете стартирането й за по късно.

Електрическа четка за зъби
Зъболекарите предизвестяват: не забравяйте от време на време да проверявате и подменяте дюзата на такава четка. Не съхранявайте мокри четки в шкафовете, където циркулацията на въздуха е слаба.
Тоалетна паница
Оказва се, че там също постоянно се среща и плесен, тъй че проверявайте и това място понякога. И, несъмнено, не забравяйте постоянно да миете тоалетната. Няма различен метод.
Детски играчки
Пластмасовите и гумените играчки с дребни дупки, с които детето може да си играе да вземем за пример в банята или ваната, също са рисков източник на плесен. Убедете се, че сте изсушили добре всички играчки след къпане и, че сте ги измили в действителност добре.
Козметика
Да, това се случва и с козметиката ви и би трябвало да изхвърлите продуктите неотложно. Точно по тази причина е значимо да съхранявате каквато и да е козметика на сухи места. Банята е главната причина за плесен.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР