Мтел, част от A1 Group, ще предлага iPhone 8 и

...
Мтел, част от A1 Group, ще предлага iPhone 8 и
Коментари Харесай

Мтел ще предлага iPhone 8 и iPhone 8 Plus RED

Мтел, част от A1 Group, ще предлага iPhone 8 и iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition – новото потомство на iPhone – в грациозен червен свършек. И двата телефона са направени от красиви стъклени панели, в този момент в алено, с алуминиев кант и моден челен модул в черно. В края на април клиентите ще могат да поръчат устройствата на mtel.bg и да ги закупят от магазините на Мтел.
Припомняме ви, че появилата се на 8 април информация за проектите на Apple да показа на пазара iPhone 8 и iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition с червен цвят на корпуса бе публично доказана в формалния уеб страница на корпорацията.
Да си напомним, че част от средствата, извоювани от програмата RED непосредствено се превежда на фондацията за битка с туберколозата и спина. Особено внимание се обръща на изключване предаването на вируса от майката към детето. Програмата RED бе учредена през 2006 година и от този момент Apple е трансферирала в този фонд над $160 милиона.

iPhone 8 и iPhone 8 Plus имат корпуси от доста крепко закалено стъкло, рама от алуминиева сплав, екран Retina HD и процесор A11 Bionic с поддръжката на технологиите за виртуална действителност. Двойната камера на телефона предлага снимане в пет разнообразни стила. Смартфоните разполагат с безжично зареждане.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР