Мрежата против комари на прозореца изпълнява не само основната си

...
Мрежата против комари на прозореца изпълнява не само основната си
Коментари Харесай

Изработка на комарници: Предимства на мрежите против комари

Мрежата срещу комари на прозореца извършва освен главната си функционалност – отбрана от комари, инсекти и други вредители, които могат да обхванат в пространствата. Мрежестият дизайн надеждно защищава от махленски прахуляк, пух, смог, пясък и други замърсявания, навлизащи през отвора на прозореца. Ето за какво, когато купувате PVC прозорец, се предлага неотложно да поръчате и направа на комарници. Мрежата прилепва компактно към рамката и при отваряне на крилото изцяло затваря празнината сред пластмасата и уличния въздух. В същото време не пречи на проникването на естествена светлина и чист въздух в пространствата.

 

Предимства на мрежите срещу комари

Ако към момента се чудите дали да поръчате направа на комарници за прозорците или не, ето няколко аргументи, заради които би трябвало да го извършите.

Предимствата са явни:

Осигуряване на ефикасна защита Лекота на монтаж Лекота на подръжката Универсалност на размерите

Възможността за направа на комарници по поръчка е от значително значение при монтажа на ексцентрична PVC дограма, балконски блокове и други.

 

Разнообразие от дизайни и типове крепежни детайли

Определящият фактор за това какъв брой коства една мрежа срещу комари за пластмасови прозорци е материалът на произвеждане на продукта. Най-популярни са мрежите от фибростъкло, които могат да устоят на температурни промени (можете да не сваляте комарника през зимата). Найлоновият аналог е най-евтиният. Но би трябвало да сте готови за това, че той ще се разтегне и в последна сметка ще загуби всичките си експлоатационни характерности.

Какъв комарник да избера?

Има доста типове мрежи срещу комари. Това са обикновени велкро артикули, прикрепени към рамката на прозореца със самозалепваща се лента. Могат да устоят до един сезон. Адхезивният пласт се износва бързо, което води до рухване на отбраната. Тази алтернатива е подобаваща единствено в случай че къщата има дървен прозорец.

Друга, не по-малко търсена алтернатива за дизайн е навитият комарник. Както демонстрира името, той се навива. Монтажът на комарници от този вид се прави навън. Чудесна алтернатива, когато имате потребност от бърз достъп до отвора на прозореца.

 

Сега да преминем към по-популярните модели:

Изработка на комарници вид акордеон, които са украсени с красиви шарки и рисунки (допълнителен детайл на фон или опция на завесите).

Магнитни комарници – най-хубавият избор за монтаж в балконски отвор или на входни порти. Лесни за инсталиране и предпазване.

Комарници на рамката – най-популярният тип. Комарникът се инсталира отвън прозореца в монтажните скоби.

Плъзгащи се комарници – те са красиви, практични, лесни за потребление.

Специфични артикули заслужават особено внимание, да вземем за пример, това могат да бъдат рамкови структури с платна „ анти-мишка “, „ анти-котка “, „ анти-птица “. Характеризират се с нараснала компактност и нараснала дестилация. Можете да поръчате направа на комарници от всевъзможен вид. Достатъчно е да се свържете с благонадежден производител.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР