Мравките са онези вредители, чието присъствие създава нечуван дискомфорт във

...
Мравките са онези вредители, чието присъствие създава нечуван дискомфорт във
Коментари Харесай

Изумително: Защитете дома си от мравки с ОРИЗ

Мравките са тези вредители, чието наличие основава невиждан дискомфорт във всеки дом. Веднага, щом ги видим, се впускаме в търсене на способи за елиминирането им. Те са безобидни и няма да ни наранят, само че пък са носители на не малко заболявания и болести.
Да не приказваме, че се движат „ на тълпи ” и изрично съумяват да ни накарат да почувстваме гадност, щом разберем за тяхното наличие в дома си.

На пазара се оферират в действителност всевъзможни средства, предопределени за убиването на мравки. Повечето от тях, да не кажем, че съвсем всеки артикул, е с химически детайли и сигурно не се смята за безвреден.
 12 метода да разкарате хлебарките и мравките от вкъщи си вечно 12 метода да разкарате хлебарките и мравките от вкъщи си вечно
Мравки, бълхи и хлебарки са най-честите неканени посетители в нашите домове и жилища. Разбира се, всички знаем за заплахите, които само че...
Ако не сте последователи на този тип „ оръжия ”, предлагаме ви да заложите на един простоват способ, употребен от епохи наред.
Оризът – най-сигурното оръжие за прогонването на мравките
Да, оризът прави чудеса, когато приказваме за нашествията от мравки. Звучи удивително, само че това е самата истина.
Ето и процедурата, която напълно свободно бихте могли да приложите в домашни условия:
Няма значение какъв ориз имате на разположение. И най-обикновеният ще ви свърши страхотна работа. Напълнете шепата си с оризови зърна и разпръснете по няколко на местата, където сте забелязвали мравки.
 13 яки обстоятелството за мравките 13 яки обстоятелството за мравките
Мравките са семейство еусоциални инсекти, които, дружно с осите и пчелите, образуват разред Ципокрили. Мравките еволюират от сходни...

Малко, откакто ги разпръснете, мравките ще бъдат привлечени от натуралния артикул и ще се опитат да го пренесат на тил до своето леговище. След известно време оризът ще ферментира, чрез влагата и топлината.
Ще се образува гъбичка, настояща като смъртоносно оръжие за насекомите. Не след дълго тя ще ги отстрани.
Това е несъмнено средство за справяне с нашествията на мравките, което няма да замърси околната среда.
Опитайте и сами ще се убедите по какъв начин няколко оризови зърна могат да ви избавят от неприятностите и то без да се постанова да чакате дълго време!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР