Мрачното и ветровито време днес не позволи на много столичани

...
Мрачното и ветровито време днес не позволи на много столичани
Коментари Харесай

Малко туристи на Витоша заради лошото време


Мрачното и прохладно време през днешния ден не разреши на доста столичани да се възползват от отварянето на Витоша за разходки. Около 30 коли на фенове на планината се качиха преди обед до Морените на Витоша, с цел да се възползват от опцията за разходка в планината в първия ден от рухването на възбраната, съобщи БНР.

От дирекция „ Аварийна сигурност “ към Столичната община са организирали паркирането на колите и ще следят да се съблюдава отдалеченост при разходките в планината. Мерките не разрешават събиране на огромни групи от хора от разнообразни фамилии, както и сядане по беседки и пейки. Не се позволяват и рейсовете на градския превоз, които ни водят до Витоша

Допускат се моторни транспортни средства и хора по всички пътеки до 11 часа. От 11 до 14 часа ще бъде лимитирано придвижването на коли. Служители на общината ще наблюдават по маршрутите на Витоша по какъв начин се съблюдават тези ограничения.

Столичани, които пристигнаха през днешния ден до Драгалевския манастир и се качиха до Морените, бяха удовлетворени, че възбраните за посещаване на планините са отпаднали.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР