Moët & Chandon, официалното шампанско на 81-вите награди Златен глобус“,

...
Moët & Chandon, официалното шампанско на 81-вите награди Златен глобус“,
Коментари Харесай

Moët & Chandon отпразнува вечер на блясък и благотворителност на 81-вите награди „Златен глобус“

Moët & Chandon, формалното шампанско на 81-вите награди „ Златен глобус “, отпразнува завръщането на дълго чаканата гала и на най-бляскавата вечер в Холивуд за годината, вдигайки тост за достиженията на развлекателната промишленост и за всички, които се събраха да се насладят на момента.

За начало на вечерта, Moët & Chandon продължи своята открила се във времето благотворителна самодейност „ Тост за добра идея “, която поддържа благотворителна идея, определена от номинираните холивудски звезди.



Тази година, с цел да поддържа мнoжеството работливи артисти и основатели на филми, Moët & Chandon си партнира с Motion Picture & Television Fund – нетърговска организация, подкрепяща работещите и пенсионираните членове на развлекателната промишленост, с цел да сътвори „ Фонд за подкрепяне на екипите ”, в тандем с „ Тост за добра идея ”. Този фонд, който ще даде запаси и мигновена поддръжка на филмовите и телевизионните екипи, наранени от скорошната стачка, слага акцент върху филантропския дух на хората от промишлеността в най-важната за тях вечер, тази на премиите „ Златен Глобус “.

Номинираните за Златен Глобус, измежду които Марго Роби, Дуа Липа, Опра Уинфри, Хелън Миррен, Аманда Сайфред, Америка Феррера, Елизабет Банкс, Елизабет Олсън, Джейсън Судейкис, Брендън Хънт, Розамунд Пайк, Симу Лиу, Грета Лий, Хари Неф и доста други , подвигнаха тост с Moët Minis на аления килим, в поддръжка на повече от 20 благотворителни начинания. На всеки благотворителен тост от номиниран или негов другар, присъстващ на събитието, Moët & Chandon отвърна с подаяние към „ Фонд за подкрепяне на екипа “.



През цялата нощ присъстващите се любуваха на изкусителния усет на Moët & Chandon. Гостите на премиите „ Златен глобус " можеха да изберат Moët Impérial Brut, което съвършено допълваше изключителното меню на началник Нобу Мацухиса. Moët Impérial Brut въплъщава неповторимия жанр на марката и се отличава с ослепителен плодов мирис, съблазнителен усет и елегантна зрялост. В допълнение гостите можеха да се насладят и на Moët & Chandon Rosé Impérial, непринудено и лъчезарно шампанско и блестящ израз на стила на марката.

Moët & Chandon, шампанско знак на празника, събира основателите на специфични моменти в киното и малкия екран и отбелязва дружно с тях достиженията им. Марката кани всички фенове на киното да отбележат и у дома с бутилка Moët & Chandon сезона на премиите, както вършат и филмовите звезди.

За Moët & Chandon:

Марката Moët & Chandon е учредена през 1743 година от Клод Моет и е издигната до интернационална популярност от неговия потомък Жан-Реми Моет, който мечтае да „ показа магията на шампанското със света “. От кралския двор до аления килим, от Studio 54 до тенис надпреварите от Големия Шлем, Moët & Chandon събира хората към вълнуващи, невероятни моменти. С най-големите и най-разнообразни лозя в района, марката предлага универсално и многостранно портфолио от шампанско за всеки мотив и усет. Лесно за обичане, всяко създание, бяло или розе – от емблематичното Moët Impérial до изисканата сбирка Grand Vintage, от освежаващото Moët Ice Impérial до съблазнителното Moët Rosé Impérial – заслепява и възхищава с необятен набор от усети и аромати, с цел да улови удивителната просторност на своя тероар. Чрез Natura Nostra, дълготрайната стратегия за резистентност на Moët & Chandon, марката работи за запазване на биоразнообразието в района, а от 2009 година Moët & Chandon поддържа и филантропски начинания посредством самодейността „ Тост за добра идея ”. В продължение на съвсем три века Moët & Chandon е пожеланото шампанско за отбелязване както на значими събития в историята, по този начин и на персонални празници, като прибавя спомагателна доза тържественост.

За премиите „ Златен глобус “:

Като водещи награди в промишлеността от 1994г. насам, годишните награди „ Златен глобус “ почитат огромните достижения, както в малкия екран, по този начин и в киното. През последните три десетилетия, от таксите за лъчение на премиите „ Златен глобус “ се акумулират дарения в размер от над $55 милиона към благотворителни начинания, свързани с развлекателната промишленост, в това число стратегии за стипендии, планове за реституция на филми и други.

Относно Фонда за кино и телевизия

MPTF (Motion Picture & Television Fund) поддържа хиляди в развлекателната промишленост със обществени услуги, финансова помощ, жилища и грижа за възрастни хора. От грижи за деца до живот и остаряване с достолепие и цел, MPTF е там, с цел да направлява хората от промишлеността през големите трудности, пред които животът ги изправя. През 2021 година MPTF получава филантропичната премия Оскар на името на Жан Хершолт за работата си по време на пандемията, а по време на прекъсването на работата през 2023 година се свърза с 14 000 членове на промишлеността и дава над 8 милиона $ помощ. Повече от 100 години изключителната благотворителност на развлекателната общественост разрешава на MPTF да дава благотворителни услуги на нуждаещи се членове на промишлеността.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР