Моят подпис стои под сигнала на БОЕЦ за данни и

...
Моят подпис стои под сигнала на БОЕЦ за данни и
Коментари Харесай

Ето по чий сигнал прокуратурата проверява Петър Илиев

" Моят автограф стои под сигнала на БОЕЦ за данни и обосновани подозрения за осъществени закононарушения по член 172а и член 173 алинея 1 от НК– плагиатство – кражба на интелектуална благосъстоятелност, нарушение на авторско право, осъществени от Петър Илиев –преподавател в СУ и претендент за вицепремиер, и министър на вътрешните работи, повдигнат от Политическа партия Има Такъв Народ ".Това написа във Facebook водачът на Гражданско Движение “Боец” Георги Георгиев.

Вчера от статус на водача на " ИТН " Слави Трифонов се разбра, че от полицията са търсили информация за книгата на Петър Илиев от издателството " Нова звезда ". От Министерство на вътрешните работи обявиха пред " Дневник ", че това е по напътствие на държавното обвиняване, което работи по сигнал против Илиев.

Срещу преподавателя и неуспешен претендент за вицепремиер тече инспекция и в етичната комисия на Софийския университет. Сигналът на " Боец " е от 9-ти август, оказва се от обявата на Георгиев. Публикуваме позицията му без редакторска интервенция:

Сигналът е импортиран на 09.08.2021г., понеделник и е оповестен на формалния уебсайт и страница на БОЕЦ, с прессъобщение до всички медии, обществено и очевидно. В деня на изявлението на Петър Илиев. Очаквах отговори, вместо това видях надменност, нападателно говорене и приказки за изтекла отминалост. Припомняме, че през март 2021г. БОЕЦ внесохме сходен сигнал за плагиатство и против министър Марияна Николова от държавното управление на Бойко Борисов.

Петър Илиев ни се оферираше за вицепремиер по сигурността и министър на вътрешните работи. Ти го предложи, Слави. Въобще не ме интересуват връзките ви и кой на кого е предан, като жител и като представител на най-активната антикорупционна организация в България, мен ме интересува дали този човек е направил закононарушенията, за които бяха изнесени данни, или не. Първото значи, че е неподобаващ да заема поста, за който е препоръчан и че би имал тежки зависимости, в случай че бъде определен или не ги е направил и е добре да бъде потвърдено абсолютно.

Той не разсея нито едно от подозренията. А на калинки, плагиати, крадци, измекяри, барниръбаловци и подвластни марионетки сме се нагледали. И постоянно и аз, и БОЕЦ сме работили по един и същи метод - сигнали, разкритие, публичност, бистрота на всички елементи и отговорност за осъществените закононарушения.

Никого не " мачкаме ", Слави, просто търсим истината! Често в страната на мафията истината е грозна, само че това не я прави по-малко истина. И в случай че теб те интересуваше истината, самичък би изискал инспекция, вместо да ревеш в обществените мрежи. Или вие сте недосегаеми и никой няма право да рови в кирливите ви риза, или да пита, или да желае инспекция? Само че, в тази страна има и " питачи ", в случай че не си схванал, които не се опасяват да питат, без значение, кой стои отсреща.

И каква " поръчка " те гони, слез на земята, влез в действителния свят! Аман от самозабравили се " вождове ", изгубили връзка с действителността, дето си мислят, че целият свят се върти към тях и ги друса параноята! Никой не желае да те " уязви ", ти самичък си се уязви.

БОЕЦ не се борим за властта, за разлика от теб. Нашата борба е да отстраним мафията от властта, отново за разлика от теб, очевидно!

А за това, че желаеме да " изгорим книга ", даже и метафорично казано, какво да ти кажа?

Как да " изгорим " нещо, дето го няма? А? Един месец търсим тази книга, не с цел да я горим, а с цел да я прочетем и не я намерихме! Дори Петър Илиев не я сподели по малкия екран, а това чаках! Да отвори книгата и за 10 минути, страница по страница да обори всички изказвания за плагиатство и да завърши тематиката. Вместо това той ни прати при баба си...

За кого ще се грижиш или погрижиш, Слави, не ме интересува. Грижете си се за себе си и един за различен, погрижи се и за Петър Илиев, щом има потребност от грижа, неприятно няма. За мен и БОЕЦ е значимо някой да се " погрижи " за жителите, за техните проблеми и тегоби. Щото ни е писнало от " грижачи ". които се грижат единствено за себе си и обръчите си!

И не разбирам какъв е този плач! За една инспекция? И този щеше да е министър на вътрешните работи и вицепремиер по сигурността? Да води борба с мафията, с Буда, с Гешев, с Пеевски, с корупцията? Големи " биткаджии " се оказахте! Оревахте света за една инспекция! Това ли ви е казусът? И по какъв начин щяхте да се борите против корупцията, в случай че някой от твоите хора бъде махленски? Да си траете и да се погрижите за него, щото е от вашите, щото е предан? Ами то и Буда по този начин правеше. Всеки път, след всяка разкрита корупционна скица, Борисов ревеше, че едни гадове желаят да му вземат властта, че било поръчка, че някой желае да го смачка. С какво си по-различен?

През годините съм получил няколкостотин призовки. Понякога по 4 дневно. Няколко десетки досъдени производства. Хиляди кофи с мръсотия в свинските медии. Подслушване, проследване, видеозаснемане, цялостна стратегия. Няколко проверки, няколко запори на сметки. Няколко обвинявания и присъди. Стотици инспекции, стотици призовавания. Две правосъдни избрания за престъпна регистрация. Три полицейски разпоредби за наложително довеждане (нереализирани и до момента). Арести, арестувания и разпити. Няколко ограничения за неотклонение. Няколко физически похищения против мен. Три пъти свинете се пробваха да убият брачната половинка ми. Посегнаха даже на децата и фамилията ми. На дома и бизнеса ми. Така че, не ме плаши със " законов ред " ' и не ми се прави на мутра и на заплашителен. Уморен съм и отегчен от такива " страшилища ".

Слави, в този момент нали разбра кой и кои сме подали сигнал против Петър Илиев? Виждаш ли, не е ужасно да се дава отговор, бойците постоянно го вършим. Сега аз да те запитвам нещо! Преди няколко седмици БОЕЦ ти зададохме обществено няколко въпроса, за какво ти не отговори? Въпроси за срещите ти с Пеевски и Доган, за Турски поток, за Лустрацията, за Гешев? Дори и в последното си срамно инервю за Българска национална телевизия не изиска оставката на Гешев. Нито на Цацаров, нито на Кошлуков!

И последно - политиката не е мръсна игра, такава я вършат мръсниците. Политиката е опция за способните, смелите и честните да създадат положителни каузи за обществото. Докато вие - политиците, се давите в личната си мръсотия, личните си далвери, схеми, недостатъци, неистини, килимчета, офиси, чекмеджета, зависимости, страхове, сюжети, измислени врагове и болно его, жителите си водим борбите.

И кажи на Петър Илиев, че фразата " боязън тресе кочината ", е моя, позволявам му да я употребява, в случай че цитира създателя.

Слави, ти се грижи за Петър Илиев, ние ще се погрижим за Гешев и останалите прислужници на мафията. БОЕЦ постоянно си водим борбите до край! И отговори на нашите въпроси.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР