Мотивационен тренинг под мотото Преследвач на цели“, воден от известния

...
Мотивационен тренинг под мотото Преследвач на цели“, воден от известния
Коментари Харесай

Мотивационен тренинг с Теодор Цветков насърчи студенти към обществено полезни каузи

Мотивационен тренинг под мотото „ Преследвач на цели “, воден от известния русенски плувец Теодор Цветков, се организира през днешния ден в Русенския университет „ Ангел Кънчев “. Официални посетители на събитието бяха кметът Пенчо Милков и шефът на дирекция „ Хуманитарни действия “ към Община Русе Катя Петрова.

Тренингът, проведен от катедра „ Мениджмънт и обществени действия “, бе открит от ректора на висшето образователно заведение акад. Христо Белоев, дтн, и в него взеха присъединяване десетки студенти и преподаватели от университета.

В приветствието си Пенчо Милков предизвика студентите с въпрос за тяхното схващане за смисъла на живота, като след изявленията им показа, че съгласно него главната цел на всеки човек би трябвало да е с фокус върху добротворчеството.

По време на мотивационния тренинг Теодор Цветков показа пред аудиторията своите благотворителни начинания, както и спортните прояви, в които е взел присъединяване, като подчертава на провокациите при превъзмогването им. „ Основната ми концепция е да стимулирам младежите. Да повярват в фантазиите си и в себе си, с цел да можем да създадем света по-добро място за живеене “, съобщи известният с благотворителните си дела русенец. Той акцентира, че главната заслуга да не напусне рамките на България е на кмета на Община Русе, който е съумял да го убеди, че страната ни има потребност от хора като него.

В края на събитието бе извършена викторина, като присъстващите трябваше да отговорят на авансово написани на листчета въпроси, раздадени на инцидентен принцип. Участваха както формалните посетители на събитието, по този начин и студенти, които споделиха своите разбирания за ролята и отговорностите си в актуалното общество.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР