Москва. За тези, които обичат естествения имунитет, искам да Ви

...
Москва. За тези, които обичат естествения имунитет, искам да Ви
Коментари Харесай

„Взгляд“: Вашият естествен имунитет не може да Ви защити даже от кариес

Москва. За тези, които обичат естествения имунитет, желая да Ви припомня за нещо като детската смъртност преди 100 години, когато небето е било по-високо, обработваема земя с натурален рандеман от един или два или три кочана царевица, храната е по-естествена и детската смъртност да вземем за пример е била по-висока. А междинната дълготрайност на живота е била някак си по-ниска, написа Александър Баунов, основен редактор на Carnegie.ru на страниците на съветския вестник “Взгляд “

Преди 100 години в Русия триста деца са умирали на хиляда родени, или 30%, всяко трето. Сега те са четири до пет на хиляда раждания. Това е било по-лошо от настоящето положение в най-слабо представящите се страни в Африка, като Чад, ЦАР или Нигерия, където предходната година е имало 100-120 смъртни случая на хиляда новородени. Така беше, до момента в който учените-магьосници, които поставяте постоянно „ на кладата “, не започнаха да ни тъпчат с друга химия.

Вашият натурален имунитет не може да Ви защищити даже от един беден кариес, защото от позиция на природата и естествения асортимент откакто навършите 30 години не сте забавни за популацията и не би трябвало да се размножавате и да претендирате за храната на по-младите и по-здрави човеци от стадото. Следователно зъбите ви би трябвало естествено да изпадат и естествено би трябвало да умрете от апетит или да споделите това, което благородни младежи са споделили с Вас, като са го сдъвкали предварителни.

Вашият натурален имунитет не е предопределен за Вас, а за популацията, тъй че да вземем за пример хората с най-невинни хронични болести и аномалии бързо да умрат или да станат храна на хищниците и да не предадат своите дефекти на своите потомци.

Но Вие отивате при ортодонт, където във венците Ви се инжектира незнайна химия, от която венците и костите не болят неестествено под нож и машина, макар че от тази химия по принцип са регистрирани странични резултати във формата неочаквана гибел, вероятността от която обаче е незначителна. И вие лекувате естествения си кариес, като ядете неестествено модифицирани ябълки, тъй като естествената ябълка е дребна, негодна за консумация киселица, като съвсем всеки натурален плод и зарзават.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР