Москва. Операциите на въоръжените сили на Украйна (ВСУ) се планират

...
Москва. Операциите на въоръжените сили на Украйна (ВСУ) се планират
Коментари Харесай

Сергей Шойгу: Операциите на ВСУ се планират във Вашингтон и Лондон

Москва. Операциите на въоръжените сили на Украйна (ВСУ) се възнамеряват в Съединени американски щати и Англия. Това съобщи съветският министър на защитата Сергей Шойгу в хода на конференция по сигурността в Москва, предава ТАСС .

„ Операциите на въоръжените сили на Украйна се възнамеряват във Вашингтон и Лондон. Не единствено координатите на задачите за удари се дават от западното разузнаване, само че и въвеждането на тези данни в оръжейните системи се прави под цялостния надзор на западни експерти “, твърди Шойгу.

По думите на министъра, западните страни са виновни за гибелта на цивилни поданици в Донбас, защото те доставят натовско оръжие на Киев. „ Ролята на Киев в метода на Запада към воденето на военни дейности се свежда до обезпечаването на жива мощ, която се смята за консуматив. Това изяснява големите загуби на персонален състав на въоръжените сили и формированията на териториалната защита на Украйна “, добави той, като акцентира, че действителните цифри на починалите военнослужещи и мобилизираните сили на териториалната защита се крият от киевското управление.

Обединените сили на Запада водят Киев в хибридна война против Русия, твърди още Шойгу.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР