Москва категорично отрича всякакви обвинения за убийства на цивилни в

...
Москва категорично отрича всякакви обвинения за убийства на цивилни в
Коментари Харесай

Песков: Русия категорично отрича всякакви обвинения за убийства на цивилни в Буча

Москва изрично отхвърля всевъзможни обвинявания за убийства на цивилни в град Буча и предлага тази тематика да се разиска на допустимо най-високо равнище, в това число в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации,

Това сподели пред кореспонденти представителят на съветския президент Дмитрий Песков, предават ТАСС и

"Категорично отхвърляме всевъзможни обвинявания. Освен това считаме, че тази тематика би трябвало да бъде разисквана на допустимо най-високо равнище ", сподели представителят на Кремъл.

Той добави, че Москва излезе с самодейността „ да се прегледа тази тематика в Съвета за сигурност “. "Знаем, че тази самодейност е блокирана. Нашите дипломати ще продължат дейни старания за внасяне на този въпрос в дневния ред на Съвета за сигурност. Темата е прекомерно сериозна ", сподели Песков.

„ Ситуацията сигурно е сериозна и тук бихме желали изключително доста интернационалните водачи да не бързат да вършат изказвания, да насочат необятни обвинявания, само че въпреки всичко да желаят информация от разнообразни източници, най-малко да изслушат нашите причини “, сподели Песков.

Кремъл не разяснява по какъв начин тази обстановка може да повлияе на договарянията сред делегациите на Руската федерация и Украйна. „ Все още не разясняваме това. Все още нямам информация за графика за продължение на договарянията ", сподели Песков, отговаряйки на съответстващ въпрос.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР