МОСКВА (АП) — Руският първи дипломат във вторник беше домакин

...
МОСКВА (АП) — Руският първи дипломат във вторник беше домакин
Коментари Харесай

Първият дипломат на Северна Корея в Москва за разговори относно връзките на фона на опасения относно предполагаема сделка за оръжия

МОСКВА (АП) — Руският първи посланик във вторник беше хазаин на севернокорейския си сътрудник за диалози за разширение на връзките сред двете страни на фона на интернационалната опасения по отношение на хипотетична договорка за съдействие в региона на оръжията сред Пхенян и Москва.

В началото на срещата Сергей Лавров сподели, че той и външният министър на Северна Корея Чхое Сон Хуи ще обсъдят „ дейна работа “ по използването на споразуменията, реализирани от водачите на страните.

Севернокорейският водач Ким Чен Ун пътува до Русия през септември, с цел да се срещне с президента Владимир Путин и да посети няколко военни обекта, предизвиквайки интернационалните опасения по отношение на оръжеен съюз, който би оказал помощ на Москва да попълни арсеналите си на фона на води война в Украйна.

Путин би трябвало да одобри Чое по-късно денем. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели, че съветският президент ще посети Северна Корея по покана на Ким „ в комфортно време “ и въз основа на „ взаимно единодушие “.

Във вт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР