Мощно приложение, което пази файловете в сигурна средаИнтерфейсът на Privacy

...
Мощно приложение, което пази файловете в сигурна средаИнтерфейсът на Privacy
Коментари Харесай

Privacy Drive – създава защитени виртуални дискове

Мощно приложение, което пази файловете в сигурна среда

Интерфейсът на Privacy Drive е изчистен и подсъзнателен (екранна фотография: Privacy Drive)

Освен потреблението на антивирусна стратегия има още няколко метода, с които можете да отбраните дадени файлове. Privacy Drive е един от тях – приложение за основаване на виртуални дискове, в които да съхранявате значими документи, предпазени с ключова дума.

Privacy Drive се отличава с прелестен дизайн, като всички налични варианти за работа са бързо налични. Мениджърът на дискове разрешава елементарно боравене с наличните дялове и заграбване на мечтана писмен знак на всеки новооснован диск.

Приложението демонстрира подробна информация за всички устройства за предпазване, дружно с няколко варианти като „ Форматиране ” и „ Отваряне в Explorer ”. Като цяло интерфейсът е съвременен, с образни резултати при пренасяне на курсора на мишката.

Що се отнася до самия развой, единственото нещо, което ви лимитира, е наличното сторидж пространство на твърдия диск. С натискането на бутона „ Създаване ” ще видите нов прозорец с няколко варианти, които би трябвало да зададете – съществена информация като размер и име, както и опция за въвеждане на ключова дума за по-голяма отбрана.

Можете да изберете автоматизирано форматиране на устройството в процеса на основаване, само че няма метод да добавите етикет (label). От друга страна, планувана е опция за включване на изложение, ако би трябвало да споменете нещо за обещано устройство.

В умозаключение, Privacy Drive е потребно и комфортно за работа приложение, с изчистен и подсъзнателен интерфейс. С негова помощ ще можете елементарно да предпазите физическите си дискове от малуер, създавайки виртуални такива, предпазени с ключова дума.

Даунлоуд: Privacy Drive
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР