Мощна подкрепа, много смях и неподправени емоции, и разбиране само

...
Мощна подкрепа, много смях и неподправени емоции, и разбиране само
Коментари Харесай

Сашо и Деси се събират заради чувал боб

Мощна поддръжка, доста смях и неподправени страсти, и схващане „ единствено с взор “ ще заявят и двамата още при започване на играта. А, дали остарялото другарство ще се окаже задоволително, с цел да победи тим Кадиев, феновете ще схванат в петък вечер от 20 ч. В тима на Кедъра в новия епизод ще се развихри комедийната фурия – актрисата Албена Михова, която ще се закани с усмивка към тима на Сашо Кадиев:
Реклама
„ Ще ви побеждаваме, ще се забавляваме, че можем и да ви набием! “.

А разпределени в двата противникови тима, с голям хъс и въодушевление ще играят и най-известните близнаци в България – братя Аргирови. Цял чувал с наедрял български фасул чака по-знаещия и предвидлив тим на финала, а по пътя към него страстите и усмивките, подправени с нови познания за родината – за всички в залата и пред екраните, са обезпечени. Неведнъж по време на играта Деси Стоянова ще потупа Сашо по рамото и ще го похвали, че е страховит капитан, а той, от своя страна, „ съвсем няма да се сърди “, когато тя не се оправя задоволително добре, съгласно упованията му.
Реклама
Братя Аргирови постоянно ще влизат в вербален конфликт по въпросите в играта и няма да крият, че като деца постоянно са играли футбол в срещуположни тимове. Дали се е стигало и до пряк пердах сред двамата и по какъв начин „ братското недоразумение “ ще бъде сменено с припяване в другите музикални загадки, ще стане ясно и видно в новия епизод на „ Аз обичам България “. Как в „ машина на времето “ двете дами в тимовете (Деси и Албена) ще блеснат със познания, акуратност и експедитивност и коя игра ще се окаже изключително сложна и за двата тима – феновете следва да схванат.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР