Мощен хардуер, ярък дисплей, лек и удобен за всеки член

...
Мощен хардуер, ярък дисплей, лек и удобен за всеки член
Коментари Харесай


Мощен хардуер, ярък дисплей, лек и удобен за всеки член от семейството. Това е новият та

Мощен хардуер, ослепителен екран, лек и комфортен за всеки член от фамилията. Това е новият таблет Huawei Mediapad M3 8 Lite, който влиза от този месец в магазините на VIVACOM на извънредно атрактивна за класа си цена.

Защo да изберете Huawei Mediapad M3 Lite 8?

M3 Mediapad Lite 8 е мощно устройство за работа и за самостоятелно или фамилно развлечение. Той предлага комфортния за прилагане при всяка светлина 8.0 ” FHD IPS екран, разполага с памет от 32GB и обезпечава чудесно качество на звука, с помощта на сертифицираните от Harman Kardon стерео високоговорители.

Моделът е по-малкият брат на Huawei Mediapad M3 Lite 10, само че по нищо не му отстъпва. Има същата резолюция 1920x1200, което води до още по-качествена картина с помощта на по-високата пикселна плътност. Захранва се от осемядрен 1.4 GHz процесор Qualcomm и същата платформа на Huawei EMUI 5.1, основана на Android 7.0 Nougat.

Камерите на Huawei Mediapad M3 Lite 8 ще ви изненадат с качество, което не бихте очаквали от таблет. И двете са 8 MP, като акцент е най-много селфи камерата, която ще ползвате и за видео диалози – впечатляваща с точните си цветове и контрастните елементи, които вършат облика явен и реален.

Дизайнът на MediaPad M3 Lite 8 дава чувство за най-голям клас устройство с помощта на корпуса от особено обработен алуминий и модерния биометричен датчик.

Матовото покритие на задната му страна е мощно стабилно на петна и пръстови отпечатъци, с цел да ви подсигурява, че ще се радвате на хубостта на таблета си задоволително дълго време.

Устройството идва с авансово конфигурирани приложения от Huawei като HiCare за вашия здравославен метод на живот и Kids Corner за най-малките в фамилията.

MediaPad M3 Lite 8 е повсеместен сътрудник в всекидневието на всеки консуматор, а през февруари ценатa му е още по-привлекателна в магазинитe на VIVACOM – 13,90 лева на месец с проект i-Traffic XXL+.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР