Монтана. Вътрешният министър и заместник-министър Деница Николова откриха обновената сграда

...
Монтана. Вътрешният министър и заместник-министър Деница Николова откриха обновената сграда
Коментари Харесай

Министър Радев: Изборът първата от реновираните сгради в Берковица да е на полицията е доказателство за уважението към труда на служителите

Монтана. Вътрешният министър и заместник-министър Деница Николова откриха обновената постройка на РУ-Берковица. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи .
Това е първата постройка в града, реновирана по Оперативна стратегия „ Региони в напредък “, която се вкарва в употреба. Благодаря на кмета на Берковица и на Министерството на районното развиване и благоустройството за избора да бъде актуализирана точно постройката на районното ръководство. Този избор приказва самичък по себе си за уважението и оценката към работата на полицейските чиновници, съобщи министър Радев. Той напомни, че един от главните цели на управлението на министерството е точно да обезпечи всичко належащо на чиновниците си –от униформите, до оборудването им и положителните условия на труд. Това е нашата задача, а една от главните отговорности на служителите на реда е и да са в помощ на хората, които да им имат вяра и да ги търсят, акцентира вътрешният министър.
Днес той, дружно със заместник-министъра на Министерството на районното развиване и благоустройство Деница Николова, откриха обновената постройка на РУ-Берковица. На церемонията участваха кметът на община Берковица, заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Георги Арабаджиев, ст. комисар Ивайло Ангонов- шеф на ОДМВР-Монтана.
В рамките на работната аудиенция, министър Валентин Радев посети и групата в Берковица към бранш „ Зоополиция, кинология и закононарушения против животните “- ГДНП. Там на място той се срещна с виновната работа на чиновниците, от чиято грижа и опит зависи вярното образование на полицейските кучета.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР