Монтана ще разчита на група от 18 футболисти за предстоящата

...
Монтана ще разчита на група от 18 футболисти за предстоящата
Коментари Харесай

Монтана ще разчита на 18 футболисти срещу Добруджа

Монтана ще разчита на група от 18 футболисти за идната домакинска среща с Добруджа. Мачът с 13-ия в класирането е в петък, от 15:30 часа.

Извън нея предстоящо останаха Иван Михов, Йордан Йорданов, Идрисс Фудил, Мехди Уамри и Раел Лолала, за които от управлението оповестиха, че няма да разчитат на тях в оставащите до края на шампионата на Втора лига три срещи. Михов и Йорданов обаче през днешния ден упражняваха с тима, първият самостоятелно, поради проблеми с ахилеса.

Заради фамилен проблем юношеският национал Ивелин Георгиев също ще пропусне мача с Добруджа. От юношите ст.в. пък бе взет полузащитникът Кристиян Вълков.

групата на Монтана за мача с Добруджа:

вратари:  Петър Л. Петров, Димитър Илиев;

бранители:   Димитър Буров, Мартин Сандов, Стилян Николов;

полузащитници и нападатели:  Владимир Айтов, Стефан Каменов, Димитър Пройчев, Антон Тунгаров, Кристиян Вълков, Борислав Дамянов, Владислав Цеков, Андреас Васев, Антон Карачанаков, Филип Ежике, Келеши Онвугамба, Румен Георгиев, Петър Атанасов.

треньор:  Светлан Кондев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР