Монтана. Със съдействието на служители на Института по психология на

...
Монтана. Със съдействието на служители на Института по психология на
Коментари Харесай

Криминалисти от РУ Монтана разкриха непълнолетни извършители на грабеж над възрастен жител на село Портитовци

Монтана. Със съдействието на чиновници на Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи криминалисти от районно управление (на МВР) Монтана разкриха малолетни причинители на обир над възрастен гражданин на село Портитовци. Това оповестиха от ОДМВР – Монтана.

На 02.01.2022 година към 16,30 ч. в районно управление (на МВР) Монтана бил получен сигнал за осъществен обир на 80-годишен гражданин на с. Портитовци, общ. Бойчиновци. В непосредственост до детска градина непознати нанесли удари в региона на главата и тялото на възрастния мъж и му лишили 3 мъжки чантички, съдържащи 2 мобилни апарата с неустановени марки и модели, персонални документи, връзка с ключове и портмоне със сумата от 240 лева

Потърпевшият получил охлузни рани и бил превозен в лечебно заведение. В резултат на извършените оперативно-издирвателни мероприяти и процесуално-следствени дейности, както и със съдействието на психолози от Министерство на вътрешните работи, през вчерашния ден причинителите били открити – 17-годишен престъпно проявен от гр. Бойчиновци и 15-годишно момиче от с. Портитовци.

Част от откраднатите движимости са върнати на притежателя. Работата по случая продължава Участък Бойчиновци при районно управление (на МВР) Монтана.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР