Моника Валериева се раздели с годеника си само две седмици

...
Моника Валериева се раздели с годеника си само две седмици
Коментари Харесай

Катарски милионер заряза Моника Валериева две седмици след годежа им

Моника Валериева се раздели с годеника си единствено две седмици откакто двамата се сгодиха. Въпреки че напълно скоро се похвали с пръстен за няколко хиляди $, плеймейтката ненадейно призна за края на арабската си приказка с пост в профилите си в обществените мрежи.

„ Почти година откакто се срещнахме, аз и мъжът, който беше до мен се разделяме ”, написа тя под тяхна обща фотография, на която обаче още веднъж бе протекция лицето на тайнствения си обичан със стикер под формата на сърце. В прочувственото си обръщение към почитателите й тя ги прикани да я уважат и да не я засипват с отрицателни мнения

Дупнишката хубавица oбeщa някoгa дa paзкpиe кaквa e цялaтa иcтинa зa пpoвaлeния бpaк. Ho cпopeд cлyxoвeтe милиoнepът, кoйтo къпeшe любимaтa cи в цвeтя, пoдapъци и лyкc е поставил завършек на връзките им тъкмо когато Моника към този момент е подготвяла обилна женитба. За него се твърди, че е правоприемник на доста богат арабски жанр, което личеше и от стандарта на живот, който силиконовата хубавица демонстрираше откогато се реалокира при него в Дубай. През ден Валериева публикуваше дарове от обичания си, който не щадеше средства и я затрупваше с невиждано скъпи дарове.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР