Моника Валериева и Меди изглежда ще са следващата звездва двойка,

...
Моника Валериева и Меди изглежда ще са следващата звездва двойка,
Коментари Харесай

Ще има ли нова звездна сватба? Санданчанинът Меди глези дупничанката Моника Валериева със златни пържоли



Моника Валериева и Меди наподобява ще са идната звездва двойка, която се е запътила към венчилото.

Въпреки че не обявяват подновяването на връзката си и не пускат общи фотоси, фрагменти на двамата от едни и същи места, качени в обществените мрежи, издават любовта им. Така преди няколко дни плеймейтката и артистът разкриха, че са отпрашили за Истанбул, а от най-новите им сторита в Инстаграм стана ясно, че се глезят със златни пържоли в ресторанта на Нусрет Гьокче, по-известен като Salt Bae. От видеата на двете родни звезди се вижда по какъв начин нарязват на филии блестящите стекове пред очите им на масата в баровското заведение,пише телеграф

През последната година прословутата мръвка, покрита със 24-каратово злато, се трансформира в шлагер измежду звездите, които броят по 1200 евро за парчето.

Освен, че я глезят със скъпа храна, силиконката се изфука и с украшение с голям камък. Не излиза наяве дали пръстенът е годежен, само че е " кацнал " на безименния й пръст на лявата й ръка съвсем като подобен. Тя към този момент има няколко годежа зад тила си, като единият беше с катарски принц.

Воаяжът на моделката и изпълнителят на „ Само да те запитвам “ разруши на пух и прахуляк слуховете, че тя е пристанала на брат му Саби, който също се изявява като чалга артист.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР