Моника Маринова, която първа сигнализира за това, че приятелката й

...
Моника Маринова, която първа сигнализира за това, че приятелката й
Коментари Харесай

Кошмар! Мутри се заканват да убият приятелка на обезобразената Дебора

Моника Маринова, която първа алармира за това, че приятелката й Дебора е била рязана 400 пъти с макетно ножче, получава закани за ликвидиране. Пред Нова телевизия момичето показа, че се опасява и не излиза сама от вкъщи си.

Хиляди се включиха в митинги в поддръжка на 18-годишното момиче, нарязано с макетно ножче, само че мутри не престават да сипят закани. Оказва се, че те са отправени от профил в обществената мрежа, който бил хакнат.

„ Вчера видях море от хора. Много плакахме, тъй като имахме потребност да знаем, че не сме сами. Борбата е доста мъчно и осъзнаваме, че занапред ще става по-трудна ”, показа Моника. По думите ѝ лицето, което я е заплашвало, към този момент е пуснато на независимост.

„ До вчерашна дата към момента нямаше информация кой ме е заплашил, тъй като този човек изяснява по какъв начин профилът му в обществената мрежа е бил хакнат. Това е даже още по-плашещо, тъй като не знам даже от кого да се вардя и заради тази причина, не излизам от вкъщи си сама “, прибавя тя.

„ Искаме правдивост. Нека не минават с някакви си 5-10 години за опит за ликвидиране, тъй като това е извънредно несериозно! Този случай е абсурден. За нас само полицията си свърши работата. Някъде се къса нишката и то не на едно място. Искаме да знаем кой и кои. Скандалът не е на локално, а на държавно равнище. Очаквам всички да се засилват. Поради това сложих период една седмица, в която желаеме действителни дейности “, акцентира приятелката на Дебора Михайлова.

Спокойно може да се желае сред 20 и 30 години затвор за този, който атакува приятелката ми, добави тя.

„ Категорично считам, че в случай че не бяха медиите, институциите нямаше да ускорят своята работа. Видяхме какво се случи за един месец – едно огромно нищо ”, съобщи тя. Близката до фамилията прикани да не се съди за един мъж по външния му тип и да не се жигосват мъжете с татуировки.

Вълната на неотстъпчивост против насилието заля десетки градове. На централните площади или пред правосъдните покои в цялата страна хората показаха поддръжка към фамилията на момичето, противоречие с правосъдната система в страната и възприятието за безотговорност към сходни действия.

Майката на потърпевшото момиче Ивелина Михайлова нощес показа, че 18-годишното момиче е травмирано и не желае да си спомня за това, което се е случило.

„ Тя не споделя нищо по случая, няма реакция, преглежда каналите и заобикаля всичко (б.а. което е обвързвано с претърпяното от нея). Травмирана е, обикновено е това “, прибавя майката на Дебора.

„ Искаме правдивост и присъда такава, каквато заслужава причинителят. Телесните повреди по нея би трябвало да са квалифицирани по този начин, както е нужно “, сподели още тя.

Бащата на Дебора Красимир Михайлов пък упорства садистът да получи няколко доживотни присъди.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР