Моника Белучи - италианската актриса, превърнала се в еталон за

...
Моника Белучи - италианската актриса, превърнала се в еталон за
Коментари Харесай

Моника Белучи: Искам да се свържа дълбоко с България

Моника Белучи - италианската актриса, трансформирала се в пример за женска хубост с безконечните си функциите в " Малена ", " Необратимо ", " Матрицата " и " Спектър " даде извънредно изявление за Нова телевизия.

В рамките на 39-ото издание на кинофестивала в Торино се състоя премиерата на кино лентата „ Момичето във фонтана ” на режисьора Антонджулио Паници с присъединяване на Белучи. Италианката влиза в облика на Анита Екберг - именитата шведска актриса, прочула се с присъединяване си в киношедьовъра „ La dolce vita ” на Федерико Фелини. По време на влиятелния конгрес звездата беше удостоена с премията, знак на фестивала, след което организира майсторски клас в Националния музей на киното в Торино.

„ Публиката е тази, която взема решение какво определение да ти даде и нормално то се разграничава от гледната точка на актьора. Аз съм актриса, влизам в роля, фотографирам даден филм, след което всичко е в ръцете на феновете. Те са тези, които взимат решение в какво си се трансформирал. Аз съм човек на изкуството ”, споделя Белучи.

Актрисата описа и за персоналния си живот с днешна дата, като направи паралел с героинята си.

„ Що се отнася до мен, с помощта на претърпяното от дами като Анита Екберг, минали през толкоз компликации, съм се научила да се вардя. Актрисите през днешния ден знаят по какъв начин да се пазят, само че за мен най-важното нещо, което евентуално ме е съхранило, е умеенето да различавам сред имиджа и персоналния си живот. “

А формулата за персонална задоволеност идва тогава, когато се потопиш  изцяло в облика, съгласно Белучи.

„ Целият този труд придобива смисъл по-късно, едвам когато се реализира същинска връзка сред моята душа и тази на Анита; когато двата персонажа се слеят в едно. “

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Белучи засегна и тематиката за цената на триумфа, с цел да бъде това, което е с днешна дата.

" Каква е цената ли? Може би това, че от време на време животът ти е изложен на показ и е допустимо това да ти сътвори проблеми. Свободата – това е цената, която плащаш. И би трябвало доста да внимаваш, с цел да не я загубиш. Затова считам, че е доста значимо да съхраниш същността си. Да знаеш доста добре кой си, да направиш всичко допустимо, с цел да опазиш фамилията си и постоянно, постоянно да правиш разлика сред облика на актьора и кой си ти в реалност. "

През май тя беше у нас, с цел да снима трилъра " Спомени ". ​​​​​​В продукцията тя си партнира с Лиъм Нийсън и Гай Пиърс. Лентата е американски римейк по нидерландския " Спомени на палач ", излязъл през 2003 г. 

" Искам да кажа на всички мои фенове, че в действителност прекарах доста добре във България. Надявам се да се върна още веднъж и да остана по-дълго, с цел да се свържа по-дълбоко с вашата прелестна страна България. София е толкоз хубав град. Благодарна съм за всичко, което ми се случи на това необикновено място, откровена съм - усещах се прелестно ”, показа актрисата.
Най-влиятелните дами на 2021г. съгласно Таймс
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР