Мони Зенгинер - кръшната ориенталска танцьорка, която рано-рано беше изгонена

...
Мони Зенгинер - кръшната ориенталска танцьорка, която рано-рано беше изгонена
Коментари Харесай

Не е за вярване: Мони Зенгинер от "Ергенът" показа майка си - мацка и половина! (ЩЕ ВИ ПАДНАТ ОЧИТЕ - СНИМКИ)

Мони Зенгинер - кръшната ориенталска танцьорка, която рано-рано беше изгонена от Евгени Генчев и напусна " Ергенът ", взриви мрежата със фотография. Не, на нея тя не се е пуснала без облекла, нито се натиска с някое богато гадже, а просто е дружно с... майка си.

Да, тази кокона с тъмна коса до Мони не е сестра й, както мнозина допуснаха, а нейната родителка. Двете фактически са като сестрички или най-малко приятелки, означиха всеобщо консуматори в мрежата.

Както ясно се вижда, майката на Мони Зенгинер има също толкоз красиво тяло, а и солидно гримирано лице, съвсем като дъщеря си (или може би трябваше да кажем противоположното...). Очевидно е, че Мони е наследила суетата си от нея, а и към този момент сама призна пред цялата страна, че е избягала даже от учебно заведение, с цел да отиде и да си постави силикон.

Като цяло мненията за Зенгинер и родителката й бяха положителни, само че не липсваха и такива, които дефинираха визията и на двете като кифленска. И даже упрекнаха дамата, че е отговорна за изкуствената визия на дъщеря си.

" Ами по този начин си е, на това ли са я възпитавали?! С право я нарекоха Тутанкамон, а и Евгени - младо и красиво момче, нямаше да я натири първа, в случай че беше толкоз прелестна и мотив за горделивост. Крайно време е да се разбере, че мъжете не си падат действително по силиконови кукли с гръмнали джуки и ги употребяват единствено за креватни похождения ", пишат в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР