Мони от Ергенът не само срещна любовта след края на

...
Мони от Ергенът не само срещна любовта след края на
Коментари Харесай

Мони от Ергенът за най-тежката си битка: Свалих 30 кг за 6 месеца

Мони от " Ергенът " освен срещна любовта след края на предаването, само че и продължава да гради кариерата си на певица и през днешния ден ще пусне първата си ария.

В клипа към нея тя се снима с новия си мъж, разбра единствено Hotnews.bg. Варненката с изключение на елегантна и е добра стопанка, а споделената неотдавна от нея в обществените мрежи рецепта за баница се трансформира в същински шлагер.
                             

Мони не крие, че е имала проблеми с килограмите: " Винаги съм знаела, че най-силният ми съперник е този в огледалото. Боря се с него цялостен живот, побеждавала съм го не малко пъти. Една от най-трудните ми борби беше тази с килограмите. "  

                             

" Да, отслабнах доста. Смятам, че 30 кила са в действителност доста и то да ги махнеш от себе си за някакви си шест месеца. Знаете ли, че предишния февруари аз тежах 85 кг?! Да, тъкмо толкоз тежах и не си изобретявам, хората към мен могат да го потвърдят. Качила бях свръх доста кила за 6 седмици, а след това ги свалях половин година. След това, което реализирах обаче, нищо не може да ми се опре ".

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР