МОМИНА СКАЛА Бившата Първа сред равни се завръща в НС

...
МОМИНА СКАЛА Бившата Първа сред равни се завръща в НС
Коментари Харесай

Караянчева се връща в НС заради хората в нужда

МОМИНА СКАЛА
Бившата Първа измежду равни се завръща в Народно събрание на по-скромна позиция, а не в индустрията, както се беше заканила. 
Откак не е в Народното събрание поради изборните козни на Братя Херман-Ниймайер Караянчева доста мислила.
За да укрепи дългия си размисъл тя обиколила няколко планински масива, разкрила в себе си неподозирана сила за парламентаризъм и в последна сметка взела решението, което през днешния ден разгласи: става помощник по законодателството към ПГ ГЕРБ. 
Само пред нашия Фейк бюлетин Цвета реши да показа някои свои мисли, мотиви и крачки, които са я довели още веднъж до постройката на Народното събрание. 
Ето какво сподели тя:
" Реших да се върна в Народното събрание, с цел да изтъркаме по-бързо килимите и да мога да ги подаря на остарели хора, културни институции и други нуждаещи се, тъй като аз познавам болките на хората, познавам и опциите на Народното събрание във материален, веществен смисъл. Едва ли някой различен ще постави тия старания да могат старите ни килими да стигнат изпрани и обезпаразитени до институция или общественост, които имат потребност от подобен жест. Ще измисля някакви трикове да ги разигравам новите депутати повече напред-назад по килимите, с цел да се търкат и отчислят по-бързо, и да ги подарим на потърпевшите от летните стихии. Гледам хората в настоящия парламент и се запитвам: има ли кой да свърши тази народомилна работа, която преди вършеше Първата измежду равни? Комай няма. Нека в този момент да не е Първата, дано сега Цвета от Кърджали, последната в парламента отново да свърши тая работа с мисъл за народа, който постоянно ще се зарадва на някой остарял календар, свалена завеса, използвано, само че чисто долни дрехи и така нататък Между нас казано, парламентаризмът у нас много позападна. Усеща се неналичието на избрани персони, само че не желая да се акцентирам повече, в сравнение с заслужавам. Ще оказвам помощ с каквото мога, без значение на каква позиция ". 
Цвета посочи и различен аспект, повлиял на решението ѝ да избере още веднъж законодателството пред леката или тежката промишленост:
" Аз гладна няма да остана, но доста наши симпатизанти и членове в този момент са дискримирани, преследвани, мачкани с голи седалища, унизени, оскърбени, огладнели. Мисля да направя към парламента една трапезария за изпаднали и преследвани по политическа линия субекти. Народното събрание може да изхрани своите парчета оскъдни, които се скитат изчегъртани в недружелюбност и търпят всевъзможни потребности. Няма да ги сортираме единствено измежду нашите симпатизанти, постоянно ще нахраним и някой закъсал родолюбец, с цел да се поддържаме тези, които сме градили България на инат на хаоса, в който ни хвърлят разединителите на нацията и некомпетентните комедианти, докопали краткотрайно суджука, който очевидно не е за тяхната уста ", съобщи Цвета и обиколи за последно няколко момини скали, момини проходи, момини пропасти, момини проломи и момини безредици. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР