Момичета, признайте си, няма нищо по-хубаво от една освежаваща бира

...
Момичета, признайте си, няма нищо по-хубаво от една освежаваща бира
Коментари Харесай

Как да пием бира и да бъдем слаби?

Момичета, признайте си, няма нищо по-хубаво от една освежаваща бира след дълъг работен ден. Понякога просто забравяме за желанието си да бъдем слаби и имаме потребност от отпускащо пиво. А знаете ли, че има метод да не се лишавате от биреното наслаждение и да останете с съвършена фигура? И даже да употребявате напитката в своя изгода и да подсилите здравето си?

Според диетолога Марина Копитко, в случай че консумирате бирата мъдро, тя няма да навреди на организма ви и ще поддържате тялото си в положително положение, без да се лишавате от нея. Но несъмнено, има няколко условия, които би трябвало да спазите. Както с всяка храна или напитка, ключът е в дозата. Копитко е безапелационна, че не можем да пием бира всеки ден, а би трябвало да посягаме към нея не по-често от два пъти седмично.

 дами, бира, диета

И обратно на доста други питиета, не би трябвало да я одобряваме на гладно. Препоръчителната доза е сред от 200-300 мл дневно, което за жалост, е по-малко от едно кенче или бутилка, само че въпреки всичко - доста по-добре от 0 мл, нали?

Следващото изискване е бирата да бъде употребявана в средата или края на деня, освен това след обяд или вечеря. Но в никакъв случай преди хранене, защото това би повлияло доста отрицателно върху храносмилателната система. А по отношение на изказванията, че бирата съдържа потребни съставки като витамини - би трябвало да знаете, че това се отнася само за живата бира. Затова в случай че желаете да бъдете красиви, слаби и здрави, просто изпращайте два дни в седмица с чаша жива бира!

 жена, бира, диета

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР