Момичета, нека си го признаем – колкото и качествена козметика

...
Момичета, нека си го признаем – колкото и качествена козметика
Коментари Харесай

Чистото лице – най-добрият грим за лятото

Момичета, дано си го признаем – колкото и качествена козметика да употребявате, нищо не наподобява по-добре от чистата, хидратирана и гладка кожа! към този момент е тук, а с него и всички завършения, които чакаме през цялата година – горещи следобеди край морето или басейна или пък прохладни дни в планината. Гримът несъмнено няма място в куфарите ви за тези пътешествия, а и няма да има смисъл от него, в случай че лицето ви наподобява безупречно.

За благополучие това е елементарно постижимо, с помощта на актуалните технологии. Дерматологична клиника предлага новаторско разчистване на кожата на лицето, даже и през лятото! PMP peppermintpeel Т е друга пилингова биоревитализация, която има за цел да почисти безупречно кожата, да понижи кожните недостатъци като разширени пори, пъпки и комедони, пигментни петна и белези от пъпчици. Нещо повече – има и невероятната дарба да отстранява фините и дребни бръчки, с цел да реализираме по този начин мечтаното съвършенство.

PMP peppermintpeel съдържа 11 дейни съставки, пет от които са особено подбрани киселини. Другите шест пък са хидратиращи сътрудници, както и естетични активизатори, които трансформират формулата на киселините по този начин, че когато навлязат в кожата да не предизвикват раздразнение. Ето за какво след тази процедура няма оздравителен интервал, както нормално след разчистване. Дни наред киселините влияят в дълбочина на кожата, без да има забележими зачервявания на повърхността, каквито нормално има след класическото мануално разчистване.

Разликата е осезаема още след първата процедура - пъпките и комедоните понижават, порите се свиват, омазняването е поправено и кожата е естествено матирана, с цел да наподобява безупречно. Процедурата е извънредно бърза – трае около едва 15 мин., като е изцяло безболезнена и не крие никакви опасности за кожата. Пълният протокол е сред 4 и 6 сесии, които се правят в интервала от 7 до 10 дни сред всяка. Така можем изцяло да се подготвим за лятото и да сме сигурни, че ще изглеждаме ужасно когато и да е. Ще е нужно да носим единствено... усмивка!

 

С поддръжката на DermaLife

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР