Момичета, нека не се отказваме от , само защото нямаме

...
Момичета, нека не се отказваме от , само защото нямаме
Коментари Харесай

17 прически, които можем да си направим сами за 3 минути

Момичета, дано не се отхвърляме от, единствено тъй като нямаме задоволително време пред огледалото заран. Абсолютно излишно е да отделяме повече от няколко минути, с цел да се сдобием със страхотна визия на косата си. Понякога желаеме нещо в действителност семпло, различен път пък нещо " по-завъртяно ", само че всичко това може да лишава 3 минути!

Подбрали сме 17 страхотни за задачата. Някои от тях включват шалове, други – шноли, а трети – единствено ластик, само че тъй като всички желаеме да разнообразяваме визията си, взехме решение да не залагаме единствено на едното, а да покажем от всичко по доста. Наричаме ги още " мързеливи ", тъй като както има девойки, които при опция биха прекарали часове в оформянето на косата си, по този начин има и такива, за които това несъмнено не е приоритет и избират нещата да се случват по-бързо. Предлагаме ви утре заран да настроите алармата си с 10 минути по-късно, с цел да поспите още малко, а за... има време. Все отново са ви нужни единствено три минути. 
 Денят на разединението 9 септ 2022 | Спокойна и топла вечер на 8 септември 2022. Младежи чистят Паметника на руската войска, откакто единствено преди...
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР