Моментната ситуация показва малко по-голяма симпатия за правителството на Петков

...
Моментната ситуация показва малко по-голяма симпатия за правителството на Петков
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Вотът на недоверие към правителството даде два бонуса на ПП и спря ерозията на доверието в нея

Моментната обстановка демонстрира малко по-голяма благосклонност за държавното управление на Петков спрямо насладата от неговото рухване и известна готовност на последователите на Политическа партия. Т.е. това, което се случи, от дефекта стана резултат, тъй като в случай че това държавно управление беше оставено да работи през сложните есен и зима, които ни предстоят, евентуално рейтингът му последователно щеше да пада и да пристигна времето на ГЕРБ или пък на някакъв нов план. 

Това разяснява пред Нова тв Първан Симеонов. 

Естественият развой на ерозия на държавното управление и доверието в него беше спрян от вота на съмнение и по този метод Политическа партия получиха два бонуса. Първият е, че те имат опция още веднъж да се консолидират. И вторият - че диалогът се върна там, където на тях им е удообно, а точно за и срещу модела ГЕРБ и всички тези неща, разяснява той.

Сега настъпи поляризация и разграничено общество и то се видя през последните дни. Тази поляризация е добра и за двете страни. Защото всички сега се стягат. А знаете от предишни години какъв брой ефикасни могат да бъдат столичните летни митинги на хората, уточни Симеонов. 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР