Момчил Иванов е предложението на Има такъв народ за министър

...
Момчил Иванов е предложението на Има такъв народ за министър
Коментари Харесай

Правосъдният министър, предложен от ИТН, пише скандални статуси?

Момчил Иванов е предлагането на " ИТН " за министър на правораздаването, стана ясно по-рано през днешния ден.

Иванов е юрист и е народен представител в 45-тото и 46-тото Народно заседание от Има Такъв Народ. Избран е от 4 МИР във Велико Търново. През 2019 година е определен за координатор на Има Такъв Народ в региона. Преподавал е в Юридическия факултет на Великотърновския университет " Св. Св. Кирил и Методий ", в катедра " Частноправни науки ". През 2019 година става лекар по гражданско и фамилно право.

През 2021 година пък в пространството на обществените мрежи стартират да циркулират фотоси на изявления на Момчил Иванов, които са меко казано скандални, в случай че приемем, че идват от индивида, който най-пряко ще дава отговор за провеждането на правосъдна промяна в България. За страдание достоверността на изявленията не е проверяема, защото профилът на Иванов не е обществен.

В една от фотосите виждаме обява с текст: " Пр и биваме комунистите в Благоевград с 57% на 42%!Време е за ДРУГО! ".
 Правосъдният министър, препоръчан от Има Такъв Народ, написа скандални статуси?

Без да разясняваме наличието, ясно виждаме две неточности в тези две фрази - вместо пребиваме, прибиваме; другата неточност е неналичието на разстояние сред удивителния знак и думата " време ". Припомняме, че Момчил Иванов е лекар по право.

Припомняме също, че откакто поканата от Има Такъв Народ за срещата с ИБГНИ през вчерашния ден беше оповестена от адв. Николай Хаджигенов във Facebook, доста консуматори в обществената мрежа се възмутиха от необразованото изписване на въпросната покана.

В другата фотография виждаме обява, в която Момчил Иванов дефинира дадени политически фигури (от мненията съдим, че става дума за " Демократична България " ) като " соросоидни платени политици-майкопродавци ". Явно в " ИТН " квалификациите са неприемливи единствено в една посока. Припомняме, че в своето включване онлайн от неделя Слави Трифонов отдели изключително внимание да изясни, че квалификацията " чалгар " е неприемлива и че би трябвало да се гледат дейностите, а не да се поставят етикети. Предложеният от Има Такъв Народ министър на правораздаването Момчил Иванов обаче евентуално не мисли по този начин (ако приемем изявленията от фотосите за достоверни, което нямаме причина да не правим).

В същата фотография виждаме и определението " гнусна сган ", като евентуално това са всички хора, несъгласни с дейностите на Има Такъв Народ, които го декларират обществено.
 Правосъдният министър, препоръчан от Има Такъв Народ, написа скандални статуси?

И в този пост изобилстват пропуски в граматиката, пунктуацията и правописа.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР