Момчил Дойчев, който е доцент д-р в департамент Политически науки

...
Момчил Дойчев, който е доцент д-р в департамент Политически науки
Коментари Харесай

Момчил Дойчев разкри как Кирил Петков глупаво ни превръща в жертва на хищника Русия

Момчил Дойчев, който е доцент доктор в департамент " Политически науки " в Нов български университет и съпредседател на Атлантическия съвет на България, разкри по какъв начин министър председателят Кирил Петков неуместно ни трансформира в жертва на хищника Русия. Поставянето ни в неутрална позиция ни трансформира в идната жертва на тоталитарния див звяр, да разчитаме на разрушената ни защита е висша нелепост, написа анализаторът на стената си във Facebook.

Ето какво още написа Дойчев:

" Руските нападателни дейности не са единствено срещу Украйна! Те са и срещу България като част от цивилизования кротичък свят. Подмазването на агресора ни прави още по-зависими от него! Да се разчита на разрушената ни защита от същите антибългарски сили, които в този момент се подмазват на агресора, е висша нелепост! Поставянето ни в действителност в неутрална позиция ще ни трансформира в идната беззащитна жертва на тоталитарния див звяр, а няма да ни избави.
свързани новини111611на 24.05.2021
Имаме ли гражданско общество за митинг против тази антинационална предателска позиция на президент, парламент и държавно управление? Останаха ли свободни и самостоятелни български жители, които не желаят да продължаваме да сме плебеи на съветските олигарси и мафиоти и на техните прислужници у нас? "

" Най-важната ни точка е отчет на министъра на защитата, който ще ни запознае с настоящата конюнктура към напрежението сред НАТО и Русия. Искам да благодаря на военния министър, че в бърз порядък предложи отчет за българската позиция, която пази напълно българския интерес. Той ще показа и част от заключенията, направени на вчерашния Съвет по сигурност ", уточни още Петков при започване на държавно съвещание по тематиката преди дни.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР