Момчето, обвинено в убийството на Brianna Ghey, има селективен мутизъм“

...
Момчето, обвинено в убийството на Brianna Ghey, има селективен мутизъм“
Коментари Харесай

Brianna Ghey: Обвиненото момче ще въведе доказателства, след като му беше поставена диагноза „селективно нямо“

Момчето, упрекнато в убийството на Brianna Ghey, има „ селективен мутизъм “ и ще даде показания през днешния ден, като напише отговорите си.

Тийнейджърът и едно момиче, и двамата на 16 години и разпознати единствено като Момиче X и Момче Y, са упрекнати в убийството на 16-годишното момче, което беше намушкано 28 пъти в главата, шията, гърба и гърдите през февруари тази година. И двамата отхвърлят ​​убийството.

Съобщенията сред двамата обвинени бяха прочетени пред правосъдните заседатели във вторник по време на третата седмица от процеса, до момента в който Момичето X даде показания за втори ден в Кралския съд на Манчестър. Днес се чака момчето да стартира да дава показания, а през вчерашния ден младшият юрист Стивън Суифт сподели на съда, че ще комуникира, като напише отговорите си.

Liverpool Echo заяви, че господин Суифт сподели: „ От ареста си Boy Y е диагностициран от психолози с разстройство от аутистичния набор. Характеристиките на неговото ASD дружно с тревогата оказват въздействие върху неговите презентац...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР