Момчето, което загина при верижния сблъсък на три трамвая в

...
Момчето, което загина при верижния сблъсък на три трамвая в
Коментари Харесай

Трагична версия за смъртта на момчето, премазано от трамваи в София ВИДЕО

Момчето, което почина при верижния конфликт на три трамвая в столичния жк Дружба тази заран, е било премазано сред две от мотрисите, до момента в който пресича релсите. Самоличността му към момента не е открита, защото не е имало документи у себе си.

Общо шестима са потърпевшите при случая, заяви представителят на столичната Спешна помощ Катя Сунгарска, представена от Dir.bg. Първоначално от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че ранените са 10.

Сигналът за случая, който стана сред две трамвайни спирки на бул. "Искърско шосе ", е подаден към 11.40 ч . Веднага на място са изпратени екипи на полицията, Спешна помощ и столичния "Електротранспорт ".

Снимка: Петър Манчев, "Видяно в София "
В УМБАЛ "Света Анна " са превозени пет дами и един мъж на възраст от 29 до 71 години. Сред тях е ватманът на едната мотриса - жена с порезна рана на главата и разтърсване на мозъка. Тя е приета в болница в Клиника по неврология.

Другите пациенти са най-вече с гръдни контузии. След прегледи те са освободени за домашно лекуване, оповестиха от болничното заведение.

Шестият потърпевш - също жена, е откарана в ИСУЛ.

Страшни СНИМКИ и ВИДЕО от жестоката злополука с трамваи в София

"Неспазване на отдалеченост е евентуалната причина за злополуката. Първият трамвай е аварирал и е спрял. Състав от други две мотриси е изчаквал зад него, при което трети не е спрял и е провокирал произшествието. Ватманът не е видял спрените трамваи, които изчакват оправянето на дребния механически проблем.

Момчето е слязло от трамвая, който е бил развален, тръгнало е да пресича през линията и по този начин се стига до блъскането му. Ватманката, която е управлявала трамвая, който е предизвикал конфликта, е с огромен - 31-годишен професионален опит ", изясни пред публицисти зам.-директорът на столичния електротранспорт инж. Иво Василев.

Според очевидци на нещастието, починалото момче е гледало в мобилния си телефон, до момента в който прекосявало релсите.

Огледът на място продължава. Движението на трамваите е спряно. Образувано е досъдебно произвеждане.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


Видео: Нова телевизия
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР