Момче на две години загина вчера вечерта на коледния базар

...
Момче на две години загина вчера вечерта на коледния базар
Коментари Харесай

Момченце на 2 г. загина на коледен базар в Люксембург, уби го ледена скулптура

Момче на две години почина през вчерашния ден вечерта на коледния базар в град Люксембург, откакто ледена статуя рухна върху него, съобщи Франс прес, като се базира на люксембургската полиция, заяви Българска телеграфна агенция.

Прокуратурата на Люксембург стартира следствие за ликвидиране по несъобразителност, съобщи пред Франс прес източник от люксембургското правораздаване. Полицията продължава и през днешния ден да чака информация за случая от очевидци, която да обясни събитията към гибелта на детето.

Нещастният случай е станал към 20:00 ч. локално време, като съгласно полицията " по първични данни ледена статуя се е срутила и, за жал, мразовит блок е се е стоварил върху малко дете ".

По информация на очевидци на местопроизшествието бързо е пристигнала кола за спешна помощ. Спасителният екип се опитал да реанимира детето, само че то издъхнало в колата за спешна помощ.

" Скулптурата няма по какъв начин да е паднала сама. Основата й тежеше най-малко два тона ", съобщи пред Франс прес основателят на срутилата се статуя Самюел Жиро, който живее във Франция и който нощес бе разпитан от люксембургската полиция. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР