Молитвена закуска за положителна предизборна кампания в община Благоевград организира

...
Молитвена закуска за положителна предизборна кампания в община Благоевград организира
Коментари Харесай

Атанас Камбитов даде молитвена закуска за позитивна предизборна кампания

Молитвена закуска за позитивна предизборна акция в община Благоевград провежда през днешния ден самостоятелният кандидат-кмет Атанас Камбитов. Събитието, което е първо по рода си в района, се организира в заведение в парк " Бачиново ". Поканата за него бе отправена към всички претенденти за кметове, водачи на листи за съветници, общественици и жители, а задачата е единствено една - да се води положителна акция и да се търси обединяване за по-доброто бъдеще на Благоевград.

" Искам да кажем през днешния ден ясно: Не на експанзията! Защото за някои това се трансформира в сполучлив модел - да се приказва с експанзия, с борба, да се отхвърля постигнатото, да се очернят персони. Дори и да се успее с подобен метод, то резултатът не е резистентен. Успяваш същински единствено тогава, когато хората са обединени. Затова приканвам тази предизборна акция да е състезание на хрумвания, да има градивни диспути. Ние, политиците, сме разнообразни, само че дано предадем посланията си на хората ", съобщи домакинът на молитвената закуска - Атанас Камбитов, който е някогашен кмет на община Благоевград от 2011 до 2019 година, пред присъстващите. Сред тях бе кандидат-кметът на Национална движение „Симеон Втори" - Кирил Габеров, имаше претенденти за общински съветници, общественици, десетки жители.

Камбитов акцентира, че един град е сполучлив, когато са сполучливи хората му, когато има мир, успокоение и благополучие. " Затова е тази молитва - за Благоевград и за неговите положителни дни. Нека Бог да пази Благоевград. Това е началото на тази самодейност. Вярвам, че след няколко години това място ще е тясно за всички, за които Благоевград е над всичко ", сподели още кандидат-кметът Атанас Камбитов. Той моли да не се води кална акция, да няма език на омразата.

Свещениците Андон Шавулев и Петър Стефанов от благоевградския храм " Въведение Богородично " отслужиха молитва за позитивна акция на всички претенденти за кметове и за общински съветници в община Благоевград.

" Нека е благословена тази конкуренция, а положителните послания на претендентите да доближат до хората. Благоевград има потребност от добър кмет. Бог да ги благослови, с цел да водят позитивна акция ", споделиха двамата свещеници.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР