Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за сряда, 16 май 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Може да се наложи да окажете малко по-силен напън върху някого, колкото и да не му харесва. Но това е част от проекта ви. Вашата положителна сила подсигурява, че няма да има проблеми и недоразумения по-късно.

Телец

Трябва да извършите това, което е естествено през днешния ден и да се уверите, че е вярно, а не просто да отбивате номера. Ако би трябвало да бъдете груби- бъдете, въпреки че вие не сте такива хора.

Близнаци

Днес ще прекарате повече време с хората си, или най-малко ще се опитате да го извършите. Вашите обществени потребности са много мощни в този момент, по тази причина би трябвало да сте сигурни, че изразявате желанията си.

Рак

Не би трябвало да имате изключително доста въпроси през днешния ден, с изключение на такива, свързани с бизнеса. Има малко, въпреки и скрити детайли, само че това, което виждате е това, което получавате.

Лъв

Оставете всички дребни неща на другари и родственици, като се изключи в действителност значимите неща. Обърнете внимание на себе си, починете си, а по-късно се отдръпнете и помислете за бъдещето- какво следва?

Дева

Обаждане от другар ви кара да се чувствате разчувствани. Може би той възнамерява нещо огромно или може би просто не сте се чували от ужасно доста време. Този възторг ще продължи дълго.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР