Можете да редактирате съобщения, които са били публикувани не по-късно

...
Можете да редактирате съобщения, които са били публикувани не по-късно
Коментари Харесай

В Google Messages най-после могат да се редактират съобщенията

Можете да редактирате известия, които са били оповестени не по-късно от 30 минути. Показва се историята на редакциите, както и истинското известие.

Преди няколко седмици се появи информация, че Гугъл има намерение да добави функционалност за редактиране в приложението „ Съобщения “. В кода на самото приложение бяха открити подмятания за нея. Сега тази функционалност се появи в най-новата бета версия на Гугъл Messages. Тя бе открита от блогъра TheSpAndroid.

Функцията за редактиране работи при дълготрайно кликване върху известие в RCS чата. В този случай в горната част се появява иконка на молив, докосването на която отваря прозореца за редактиране. След като измененията текста, би трябвало да потвърдите действието, като кликнете върху бутона за въвеждане/изпращане. Ето два скрийншота:

Могат да се редактират единствено известия, изпратени в границите на 30 минути. Гугъл демонстрира историята на редакциите, както и истинското известие. Струва си да се означи, че функционалността към момента не работи вярно, макар че има бутон за редактиране. Изглежда, че събеседникът също би трябвало да има задействана тази функционалност, с цел да работи всичко както би трябвало. Поради тази причина зависи коя версия на известието ще видят потребителите.

Възможността за редактиране на изпратените известия в Гугъл Messages се чака да стане изцяло функционална още в края на този месец. Или при започване на идващия.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР