Може ли кафето да ви помогне да отслабнете? Отговорът на

...
Може ли кафето да ви помогне да отслабнете? Отговорът на
Коментари Харесай

3 съставки в кафето потискат апетита и водят до отслабване

Може ли кафето да ви помогне да отслабнете? Отговорът на този въпрос е позитивен.

Многобройни проучвания демонстрират, че кафето в точните количества има удобен резултат върху нашето здраве: понижава напрежението, усъвършенства кръвообращението и съдържа антиоксиданти.

Оказва се, че тази вкусна и стимулираща напитка може да стане и съдружник в битката за стройна фигура. (Разбира се, не би трябвало да забравяме за физическата интензивност и вярното хранене).

Как да накараме кафето да придобие " вълшебен " свойства? Всичко, което би трябвало да извършите, е да добавите към него елементарна примес - състояща се единствено от три общодостъпни съставки.

Диетолог и фитнес инструктор показа метода за това.

 кафенце

Трябва да комбинирате ароматна инфузия с малко мед, кокосово масло и канела. Благодарение на това ще стане то става доста по-вкусно и най-важното - по-здравословно. Тази примес в действителност прави чудеса. Тя трансформира усета на кафето! 

 кафенце

Диетологът ви поучава да приготвите здравословна примес, като комбинирате следните съставки. Сместа може да се съхранява в ледник - прибавяме към " черното ", когато ни се прииска. Треньорът акцентира, че това е превъзходен метод за облекчаване на събудения вкус и зареждане с сила.

 кафенце

Какви съставки са ви нужни:

- 1/2 чаша мед;
- 3/4 чаша кокосово масло;
- чаена лъжичка канела.

Изброените съставки би трябвало да се смесят дружно. Полезната за здравето примес се прибавя към кафето, когато изстине малко. Една чаена лъжичка от продукта е задоволителна, с цел да обогати усета на ароматна напитка.

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР