Може ли човешкото тяло да понесе 20-часове полети? Отговора ще

...
Може ли човешкото тяло да понесе 20-часове полети? Отговора ще
Коментари Харесай

Австралийска компания започва тестове за най-дългия полет в света

Може ли човешкото тяло да понесе 20-часове полети? Отговора ще търси австралийската компания " Куонтас ", която стартира търговски полети от Сидни до Лондон или Ню Йорк за към 19 часа.

Полетите ще се оферират едвам през 2022 година Преди това обаче стартират тестванията - по какъв начин ще се отрази толкоз време във въздуха на човешкото тяло.

Близо 40 пасажери и екипаж ще преминат през медицински прегледи, с цел да станат част от тези полети, написа " Блумбърг ".

Все още не е напълно несъмнено, че това ще се случи - следва да бъде определен аероплан " Боинг " или " Еърбъс ", който да може да се оправи със задачата с едно зареждане и без да се постанова да спре. Все още не е несъмнено и по какъв начин тъкмо ще се отрази такава конюнктура на пасажерите.

В изказване изпълнителният шеф на " Куонтас " Алън Джойс споделя, че тези полети ще са " последната граница в авиацията ".

При трите тестови полета ще се следи държанието на пасажерите - по кое време спят, какъв брой и какво ядат и пият - с цел да се откри резултатът върху опазването на здравето и биологичния часовник.

Най-дългият до момента полет, сред Сингапур и Ню Йорк, е с дълготрайност 18:25 часа. Междувременно " Куонтас " започнаха да оферират 17-часови полети от Пърт до Лондон.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР