Може ли България да стане Швейцария на Балканите чрез дигитална

...
Може ли България да стане Швейцария на Балканите чрез дигитална
Коментари Харесай

Една нова проекция на идеята - България да стане Швейцария на Балканите

Може ли България да стане Швейцария на Балканите посредством цифрова промяна на икономическата просвета? Отговор на този въпрос дадоха органиаторите на онлайн двудневен конгрес от фондация „ Информационни технологии и бъдещето на икономическата просвета “.

Дискусионният конгрес се организира под името „ Информационните технологии и бъдещето на икономическата просвета “ с първа конференция на форума на тематика „ Индустрия 4.0 и Дигиталната промяна на икономическата просвета “.

"Осъзнаващи пагубните последици на настоящия свят и най-много фундаменталния проблем, обвързван с отрицателното развиване на човешкия капитал, членовете на фондация „ ИТБИН “ поемат пред себе си и пред всички останали нации нелеката отговорност и дело за основаване и разрастване на общоевропейска конструкция за реализиране на „ Дигитална промяна на икономическата просвета “ като само допустимо решение. Тези будни и дейни до един хора са уверени в това, че делото им ще бъде причина за доста по-високия капацитет за триумф на общоевропейската концепция за „ Индустрия 4.0 “, която в детайли е прегледана в Първата конференция като почтена социално-икономическа тактика за развиване ", обявиха уредниците на събитието.

По думите им „ Дигитална Реформа на Икономическата Наука “ съставлява основаване, развиване и необятно разпространяване на познание за повсеместен систематичен модел на машиностроителното дружество. Според тях тази промяна ще сложи началото на преход на икономическата просвета от средновековно (схоластично) на модерно (инженерно) равнище на развиване, което ще даде късмет на европейските нации да усилят както качеството по този начин и количеството на своите софтуерни елити, правейки тези нации съперници на страните от Източна Азия отпред с Китай, и предоставяйки опцията за едно почтено бъдеще на идните генерации в бъдещето на световния свят.



Втория ден предизвика размисъл над следните редовно подредени дискусионни тези:

Седма дискусионна теза : Проблемът с отрицателното развиване на човешкия капитал на европейския свят има едно само рационално решение: развиване и необятно образователно разпространяване на „ дииновативни ERP “ системи.

„ Дииновативни ERP “ системи съставляват нов клас „ ERP “ системи, функционалната структура на които е построена на основата на холистично универсално познание за кардиналното устройство и метода на действие на машиностроителното дружество в неговото качество на систематичен обект и индивид.

Шестмесечното проучване – като доктрина и процедура – на програмната функционална структура на този нов тип програмен продукт ще образува ново качество познание за ръководството на стопанската система на машиностроителните предприятия и корпорации. Знание доста по-истинно и потребно за индустриалната реалност от знанието което в този момент се образува вследствие на петгодишно проучване на стопански дисциплини в международно най-престижни университети.

Осма дискусионна теза: В България доникъде на 2018-та година е съществувал технопарк, който под името „ База ИДЕУМ “ е постигнал незабравим триумф в основаването на фактически работещ първообраз на „ дииновативна ERP “ система.

Девета дискусионна теза: Успехът на концепцията за „ Индустрия 4.0 “ зависи от построяването на ново качество човешки капитал, който да бъде притежател на холистично познание за повсеместен модел на машиностроителните предприятия, обсъждани като систематични обекти и субекти на общоевропейското стопанство.

Целта на фондация „ ИТБИН “ е да концентрира публичното внимание върху изложените нагоре дискусионни тези с още една съществена цел – да оповестят, че досега няма различен технопарк, в международен мащаб, който да е постигнал и на 1/10 от това, което е постигнал обществено анонимният „ База ИДЕУМ “ основите, на който– в качеството ѝ на автентичен български технопарк за стратегически нововъведения в региона на базисното научно познание за стопанска система – са положени при започване на 1998 година, когато две дребни български компании договарят съдействие за разработка на неповторим IT артикул за моделиране на индустриални предприятия и системи.

Именно това слага България в позицията на международен водач, освен това с голямо преимущество, в процеса на основаване на ново качество базисно научно познание за стопанска система. Знание, което рано или късно би трябвало да направи своя преход от схоластично към редовно равнище.

"Всички млади членове на фондация знаят, че опцията България да се възползва от този неповторим късмет е действителен като „ База ИДЕУМ “ може да бъде основател и международен ментор в процеса на Дигитална Реформа на Икономическата Наука посредством основаването и развиването на Първи Институт за Дигитална Реформа на Икономическата просвета, сплотяващ страните от целия европейски свят ", безапелационни са от „ ИТБИН “. От там разясняват, че в случай че измежду представителите на българските елити не се намерят такива, които да открият почтено (разумно и фактологично) опровергаване на някоя от дефинираните тези, то тогава пред България се обрисува действителна опция да завоюва международно значима роля при реализирането на Четвъртата индустриална гражданска война.

Повече информация може да откриете
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР