Може да се възползваме от напредъка на технологиите и изобретателността

...
Може да се възползваме от напредъка на технологиите и изобретателността
Коментари Харесай

Пет умни джаджи за възрастни

Може да се възползваме от напредъка на технологиите и изобретателността на човешкия разум, с цел да улесним всекидневието си. Има забавни джаджи от света на техниката, които фактически са безпределно потребни в забързаното ни и динамично всекидневие.

Ето 5 джаджи, които са подобаващи за хора в преклонна възраст:

Търсачката за ключове


Remote key finder е способна да открие ключове, отдалечени, портмонета, очила и други такъми бързо. С натискането на цветния бутон, тон и светлина ще ви отведат до изгубените движимости с раздалеченост до 30 м.
 джаджи ThinkStock/Getty Images
Говорещият часовник

Reminder Rosie е предопределен да ви помогне при загуба на паметта. Тази персонализирана система за увещание с глас, може да ви подсети за медикаментите и ежедневните задания.

Evermind

Evermind системата за наблюдаване обезпечава успокоение на тези, които живеят сами или които се нуждаят от спомагателна поддръжка. Той открива по кое време се включват и изключват електрическите уреди. Можете да извършите кафе заран или да настроите за гледане обичано телевизионно шоу.-->

ТВ уши

Тази телевизионна джаджа ви разрешава да чуете ясно разговора, като в същото време елиминирате недоволствата от високия тон на малкия екран. Поставете устройството и го увеличете до степен каквато ви е нужна. Край на войната за степента на ТВ звука.

Ring Ring Video Doorbell 2

Ring Ring Video Doorbell 2 идва с регулируеми датчици за придвижване. Когато някой задейства датчиците за придвижване или натиска звънеца на вратата, на телефона, таблета и компютъра на притежателя се изпраща неотложен сигнал. Можете да виждате, чувате и говорите с лицето на вратата от всяка точка на света.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР