Може да отправим поздравления към Аврил Лавин. 37-годишната певица съобщи,

...
Може да отправим поздравления към Аврил Лавин. 37-годишната певица съобщи,
Коментари Харесай

Аврил Лавин има да ни каже нещо важно

Може да отправим поздравления към Аврил Лавин. 37-годишната певица заяви, чe към този момент е сгодена за приятеля си Мод Сън. Това се е случило от дълго време, още на на 27 март, само че очевидно чак в този момент изпълнителката е подготвена да го съобщи пред света.
 Адел, Placebo, Muse, Аврил Лавин, Милица Гладнишк - 5 нови песни от седмицата
5 нови песни от седмицата

За всеки по нещо

Аврил показа красива черно-бяла фотография, на която Мод е коленичил пред певицата, молейки я да се омъжи за него. Романтичното събитие се случва на фона на Айфеловата кула в Париж. И очевидно Аврил незабавно се е съгласила, в случай че съдим по това, което написа към споделените фотоси: " Да, ще те обичам вечно! "

Подобно на Аврил, Мод Сън (също известен американски артист и композитор) показа фотоси в Instagram, с цел да означи огромния ден. Дори направи откровението, че е мечтал за деня, в който ще помоли Аврил да му бъде брачна половинка.

И го прави по толкоз хубав и сантиментален метод, че по-късно певицата споделя пред People: " Това беше най-перфектното и сантиментално предложение, за което съм могла единствено да бленувам. Бяхме в Париж на лодка по река Сена. Имахме цигулар, шампанско и рози. В един миг почувствах, че времето спря и бяхме единствено двамата в целия свят. "

А Аврил не пропусна да покаже и красивия си годежен пръстен. Дори споделя, че е гравиран с първите думи, с които Мод се обръща към нея, когато се срещат: " Здравей, икона. "

" Той знаеше през цялото време, че желая елмаз във формата на сърце. Обичам го толкоз доста. Защото в никакъв случай не не помни моите съкровени стремежи. "

Предложението на Мод въпреки всичко е било изненада за Аврил, въпреки тя да го е чувствала непосредствен още сега на първата им среща и след това в взаимната им работа по последния албум на певицата - Love Sux.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР