„Може да има разместване на третото и четвърто място и

...
„Може да има разместване на третото и четвърто място и
Коментари Харесай

Буруджиева малко преди вота: ГЕРБ и ДПС са силно представени на терен

„ Може да има разбъркване на третото и четвърто място и „ ИТН “ да остане на четвърто - не на трето, като ГЕРБ и Движение за права и свободи са мощно на терен “. Това разяснява политологът Татяна Буруджиева малко преди парламентарния избор на 4 април.

Тя не изключи и Движение за права и свободи да минат на втора позиция, тъй като " доближават до всеки човек “. А за Българска социалистическа партия разяснява, че водачите на листите „ се държат като назначени “, а и многото кавги към листите също могат да изиграят неприятна смешка, счита Буруджиева.

Електоралните настройки в начало, съгласно изследването на " Алфа рисърч ", извършено сред 26 февруари и 1 март измежду 1013 пълнолетни жители по метода на директното изявление и финансирано от Агенцията и bTV, сочи, че ГЕРБ е първа политическа мощ с 28,5%, Българска социалистическа партия е на второ място с 23,2%, следват " ИТН " – 13,3%, Движение за права и свободи - 12,5%, Демократична България – 5,7%, " Изправи се, мутри вън " – 4,5%, малко под бариерата от 4% е Вътрешна македонска революционна организация.

Според нея политиците не са били готови за акция през обществените мрежи и медиите.

Нямаше опция за коригиране сега на воденето на акцията заради липса на живия контакт с публиката, изясни още специалистът.

По думите й може да има решителен избор в последния миг при „ Демократична Българи “, които са били с много забавна акция в мрежата.

Политологът изясни, че протестният избор ще е добре показан в този парламент, като засяга партията „ ИТН “ на Слави Трифонов, образувана като митинг против всички политици.

Вижте още във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР