Може да е изключително досадно да си имате работа с

...
Може да е изключително досадно да си имате работа с
Коментари Харесай

Тези 4 зодиакални знаци никога няма да признаят, че не са прави!

 Untitled-6 Може да е извънредно досадно да си имате работа с хора, които постоянно отхвърлят да погледнат обстановката от друга позиция. Те не схващат, че признаването на тяхната несправедливост не ги прави по- слаби!

За тези знаци да преглътнат  гордостта си и да признаят, че бъркат, е освен мъчно, само че,  може би,  даже мъчително! Трябва да се гордеете с тях, в случай че създадат такава значима стъпка.

Телец

Дори когато всички  му споделят, че позицията му  е неверна, Телецът ще остане правилен на своите възгледи. Да бъде прав е доста значимо за този мощен земен знак. Признанието, че бърка в нещо, му  нанася болежка и по-късно не може да се довери на себе си. Ако бърка в едно нещо, той стартира да мисли, че може би бърка във всичко, което е същински смут за Телеца!

Лъв

Лъвът е горделив с това, че е водач и воин, който постоянно може да даде верния отговор и на който всеки може да разчита. Лъвът основава непроницаемо доверие в мненията си, с цел да поддържа тази концепция. Идеята, че някой различен ще ръководи и ще уточни верния път, до момента в който е  заставен да признава  грешките си, просто унищожава Лъва.

Скорпион

Скорпионът обича своите хрумвания и убеждения до безумство.  За тях личното им мнение не е просто разбиране.  Те са склонни да зациклят върху нещо, на което към този момент са посветили доста време и сила, с цел да укрепят своето мнение. Признанието, че бъркат, ги кара да се усещат нещастни!

Водолей

Водолеите имат вяра, че тяхното мнение е най-хубавото. Ако някаква концепция опонира на тяхното мнение, те могат да я преглеждат като застрашителен мотив, който им пречи да подобрят света! По този метод те ще създадат всичко допустимо, с цел да създадат своето мнение печелившо. Възможността те да не се прави, ги кара да изпадат в меланхолия.

Превод и акомодация: „ esotericblog “

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

 Предали са ви? Това е следващият ви изпит пред Бога!  

Ако сте предадени, значи ви предават на по-високо  енергийно равнище. С други думи: освобождават индивида от сегашната му ментална стратегия с цел да продължи напред. С излизането от остарялата стратегия на…

Цялата публикация

Мудра „ Разсъмване “ – тя е началото на всички положителни неща в живота


Тази мудра се предлага настоятелно за дами, които желаят да бъдат красиви и стройни. Честата процедура на прегъване на ръцете по избран метод, може да усъвършенства виталната сила на човек…

Цялата публикация

Луиза Хей: Казвайте си по 300 пъти дневно – „ Одобрявам всичко в себе си! “

 

…нека да прогоним тези мисли, които ни вършат нещастни, дано да вършим неща, които ни харесват, да бъдем с хора, с които можем да се усещаме приятно… Следващия месец  непрекъснато…

Цялата публикация

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР