Може би всеки партньор започва да се чуди в един

...
Може би всеки партньор започва да се чуди в един
Коментари Харесай

За вероятността от изневяра

Може би всеки сътрудник стартира да се чуди в един миг от връзката си каква е вероятността другият да му или да й изневери. Оказва се, че в действителност има един знак, който може да предскаже със значима възможност дали вторият човек във връзката ще се окаже нечестивец. И това е не друго, а историята на предходните изневери. Данните от новото проучване демонстрират, че в случай че един от сътрудниците е изневерявал в предишното си, вероятността да изневери още веднъж е три пъти по-висока от останалите случаи, където сътрудникът в никакъв случай не е изневерявал. Много хора не престават да практикуват предходните си модели в актуалните си връзки, е открило проучването.

44% от хората взели присъединяване в проучването са удостоверили, че са изневерявали на колегата си в актуалната връзка. Почти една трета от участниците са споделили, че са знаели, че сътрудникът им е изневерявал в предходните си връзки. Изследването не е открило разлика сред мъжете и дамите – и двата пола са били в един и същи статистически граници.

Интересно е било това, че тези, които са изневерявали в предходните си връзки са били изключително нащрек за знаци за невярност при настоящия си сътрудник и са били с до цели четири пъти по-подозрителни от останалите.

Psy Blog

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР