Може би щеше да е по-добре комисията за ревизия да

...
Може би щеше да е по-добре комисията за ревизия да
Коментари Харесай

Георги Свиленски: За да приключи ерата Борисов, трябва бързо да се възстанови държавността


" Може би щеше да е по-добре комисията за проверка да стартира първо с последните 4 години от ръководството на Бойко Борисов ", съобщи пред БНР Георги Свиленски, заместник-председател на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ". Той изрече мнение, че предлагането да се направи инспекция на ръководството на страната през последните 10 години е било за да се затрудни работата на комисията. По думите му ерата ГЕРБ не е завършила, а е направена единствено една крачка към това партията на Борисов да бъде отстранена от властта. " Ако в Народното събрание не се продължи с политиката на възобновяване на държавността, ерата Борисов доста бързо ще се завърне ", предизвести социалистът.

Свиленски беше безапелационен, че бързи предварителни избори ще върнат ГЕРБ и Бойко Борисов още веднъж на власт, тъй като ще се създадат по същите правила и със същата администрация. Призовавам партиите, които приказват, че желаят смяна, да положат изпитание Борисов и болшинството му да бъде доотстранени от властта, а по-късно да се пристъпи към предварителни избори.

В предаването " Неделя 150 " заместник-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " удостовери решението на партията да поддържат държавно управление с мандата на " ИТН ", само че не абсолютно и без Българска социалистическа партия да желаят постове в него.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР